GRAN CANARIA - MED FLAMINGI IN SIPINAMI ATLANTIKA

Odhodi:
DatumCena Status
26. 10. 2024 1390 € ZAGOTOVLJEN ODHOD

št. dni: 8
prevoz:
cena: že od 1390.00 €/osebo
organizator: Relax Turizem d.d.

Cena vključuje:

• letalski prevoz (Trade Air) v ekonomskem razredu na liniji Ljubljana – Gran Canaria - Ljubljana
• letališke in varnostne pristojbine
• en kos male ročne (nahrbtnik ali torbica) in en kos oddane prtljage na osebo 20 kg
• prevoz iz letališča na Gran Canariji do hotela in nazaj
• 7 x polpenzion v hotelu S ervatur Waikiki 4*
• 1 x c elodnevni izlet v Palmitos park z vključeno vstopnino
• 1 x celodnevni izlet po severu otoku (vključen ogled destilarne ruma Arehucas, muzeja banan na Haciendi La Rekompensa in kosilo)
• spremljanje oziroma vodenje v slovenskem jeziku (celotno potovanje)
• organizacijo in izvedbo potovanja.

Program Potovanja:

1. DAN: LJUBLJANA – GRAN CANARIA
Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana dve uri pred poletom letala. Polet letala na liniji Ljubljana – Gran Canaria. Prevoz do hotela Servatur Waikiki 4*, namestitev. Hotel se nahaja na južnem delu otoka, ki slovi po več kilometrov dolgi peščeni plaži, puščavskih sipinah ki segajo do Atlantika, številnih lokalih in kotičkih za raziskovanje – na Playi del Ingles. Večerja, nočitev.
 
2. DAN: GRAN CANARIA – spoznavanje otoka
Po zajtrku informativna ura z vodnikom, seznanitev s potekom počitnic in dodatno ponudbo. Možnost sprehoda po okolici s slovenskim vodnikom in spoznavanje letovišča. Prosto za kopanje, sprostitev, lastno raziskovanje in nakupe. Večerja v hotelu in nočitev.
 
3. DAN: GRAN CANARIA – Palmitos park
Po zajtrku vožnja do Palmitos Parka. Palmitos Park je 20 hektarjev velik botanični park in živalski vrt, ki se nahaja 10 km od Playe del Ingles. Subtropska oaza, kjer najdemo živalske in rastlinske vrste iz 5 celin, 160 različnih vrst kaktusov, 42 različnih vrst palm in več kot 1500 eksotičnih ptic. Ponaša se z največjo evropsko zbirko metuljev. Obiščete lahko flaminge, hišo orhidej, delfinarij s spektakularno predstavo, akvarij, neverjetno predstavo ptic ujed, predstavo papagajev, krokodilov in še veliko več. Povratek v hotel. Prosto popoldne, večerja in nočitev.
 
4. IN 5. DAN: GRAN CANARIA – uživanje na Kanarskih otokih
Prosto za raziskovanje otoka, kopanje, koriščenje bazenov in ostale ponudbe hotela. Hotel Servatur Waikiki 4* se nahaja okoli 900 m od plaže v Playi del Inglés na južni obali otoka Gran Canaria. Ima zunanji bazen z ležalniki in senčniki, otroški bazen, zabaviščni vodni park Hula Hula za otroke, igrišče za otroke, igrišče za odbojko, fitnes, wellness center, brezplačno brezžično internetno povezavo ter pestro gostinsko ponudbo.
 
6. DAN: GRAN CANARIA – izlet po severu otoka
Po zajtrku prevoz proti severnemu delu Gran Canarie. Spoznavali bomo najlepši predel otoka. Obiskali bomo glavno mesto otoka, Las Palmas, tržnico Vegueta in hišo Krištofa Kolumba. Las Palmas, ki je skupaj z mestom Santa Cruz de Tenerife tudi glavno mesto vseh Kanarskih otokov, je zelo živahno mesto, pomembno trgovsko središče in tukaj so tudi najstarejše stavbe na otoku. V mestu si bomo vzeli čas tudi za dobro kavo. Nadaljevanje poti do tradicionalne destilarne ruma Arehucas, kjer se bomo seznanili z njeno zgodovino, procesom destilacije in obisk zaključili s pokušino ruma. Kosilo v tradicionalni restavraciji. Na Kanarskih otokih je veliko plantaž banan, zato se bomo odpravili v muzej Banana Museum na Haciendi La Rekompensa. Sledi še ogled kolonialnega mesta Arucas s starim delom, kjer izstopa katedrala San Juan Bautista.Povratek v hotel, večerja in nočitev.
 
7. DAN: GRAN CANARIA – uživanje na Kanarskih otokih
Prosto za raziskovanje otoka, kopanje, koriščenje uslug hotela. Možnost fakultativnega izleta (predstavitev s strani vodnika). Večerja v hotelu in nočitev.
 
8. DAN: GRAN CANARIA – LJUBLJANA
Zajtrk v hotelu in prosto do odhoda na letališča. Direkten polet iz letališča Gran Canaria do Ljubljane.
Doplačila:
OBVEZNA DOPLAČILA:
• za posredovanje 24 eur na prijavnico (voucher)
• za zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini
 
 
MOŽNA OSTALA DOPLAČILA:
• za enoposteljno sobo 300 eur
• za morebitne izlete na destinaciji, ki niso del programa (izvedeni so ob zadostnem številu prijav)
• za napitnine cca 35 eur po osebi (nosači prtljage, osebje hotela, šoferji, lokalni vodniki,…)
Popusti:
• otrok od 2. do 12. leta na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima 250 eur
• otrok od 2. do 12. leta na drugem dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima 250 eur
 
OPOMBE: Pogoj za izvedbo programa je vsaj 30 prijavljenih oseb. V skladu s splošnimi pogoji si Relax pridržuje pravico do spremembe cene potovanja zaradi sprememb v menjalniškem tečaju ali sprememb v tarifah prevoznikov, kakor tudi pravico do spremembe dneva časa in kraja odhoda na potovanje, če se spremeni letalski vozni red ali zaradi nepredvidene višje sile. Spremeni se lahko tudi smer potovanja, če se spremenijo bistveni pogoji potovanja. Zaporedje ogledov, smer potovanja se lahko spremenijo zaradi organizacijskih razlogov, vendar se program s tem vsebinsko ne spremeni. Fakultativni izleti se izvedejo ob udeležbi vsaj 20 oseb.

Pogoji odpovedi, ki veljajo za potovanje:

  • do 30 dni pred dnevom pričetka opravljanja storitve – 20% cene aranžmaja,
  • 29 do 22 dni pred dnevom pričetka opravljanja storitve – 40% cene aranžmaja,
  • 21 do 15 dni pred dnevom pričetka opravljanja storitve – 50% cene aranžmaja,
  • 14 do 8 dni pred dnevom pričetka opravljanja storitve – 70% cene aranžmaja,
  • 7 dni do vključno dneva odhoda oziroma pričetka opravljanja storitve – 100% cene aranžmaja,
  • Neudeležba brez odpovedi – 100% cene aranžmaja.


  • Ne glede na napisano, so stroški lahko višji, v kolikor je organizator opravil nakup letalske karte oz. rezervacijo sobe pri partnerju in so realni stroški nastali pred odpovedjo.