LOKACIJA: Nungwi (severni del otoka), 450 m do središča mesta, 60 km do mesta Stonetown, 60 km do letališča Abeid Amani Karume.
PLAŽA: hotel je povezan s peščeno plažo Nungwi. Možnost koriščenja ležalnikov, stolov in senčnikov so zasedbe mest in ob doplačilu. Tukaj plimovanje manj vpliva na globino vode zato je možno kopanje v morju večino dneva.
BAZEN: trije zunanji bazeni. Možnost koriščenja ležanikov in senčnikov do zasedbe mest.
DODATNE KORISTI: HOTEL JE NA OBALI

Hotel na obali

LOKACIJA: Nungwi, 60 km do mesta Stone, 55km do letališča. Zaradi lege na severozahodni strani otoka tukaj plimovanje manj vpliva na globino vode zato je kopanje možno večino dneva.
PLAŽA: hotel je na obali. Možnost koriščenja senčnikov in ležalnikov do zasedbe mest. Možnost izposoje kopalnih brisač ob pologu depozita.
BAZEN: zunanji bazeni, otroški bazen. Možnost koriščenja senčnikov in ležalnikov do zasedbe mest. Možnost izposoje kopalnih brisač ob pologu depozita.
DODATNE KORISTI: HOTEL JE NA OBALI, HOTELSKI ANIMACIJSKI PROGRAM, DEL PRIZNANE HOTELSKE VERIGE

Hotel na obali

LOKACIJA: Nungwu (severnozahodni del otoka), 2 km do središča letovišča (številni bari, restavracije, kavarne, trgovine), 60 km do mesta Stonetown, 60 km do letališča Abeid Amani Karume.
PLAŽA: hotel je povezan z belo peščeno plažo s koralnim grebenom, do peščene plaže Royal Beach je 300 m, do peščene plaže Nungwi je 600 m in do peščene plaže Kendwa je 900 m. Tukaj plimovanje manj vpliva na globino vode zato je možno kopanje v morju večino dneva.
BAZEN: 5 zunanjih bazenov, ki so odprti celo leto. En bazen s plitvim delom za neplavalce in en bazen za otroke. Možnost koriščenja ležanikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost izposoje kopalnih brisač.
DODATNE KORISTI: HOTEL JE NA OBALI, KORALNI GREBEN

LOKACIJA: Pwani Mchangani (severovzhodna obala otoka), 30 km do mesta Stonetown, 25 km do Nungwi, 38 km do letališča Abeid Amani Karume.
PLAŽA: hotel je povezan z eno najlepših belih peščenih plaž na otoku. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest in ob doplačilu. Možnost izposoje kopalnih brisač. Hotel se nahaja na območju severovzhodne obale otoka, predela, ki je bolj izpostavljen plimovanju. V času oseke se tako lahko morje umakne tudi več kot km stran od obale. Točno napoved menjave plime in oseke najdete na spletnem naslovu: https://www.tide-forecast.com/locations/Zanzibar-Tanzania/tides/latest.
BAZEN: 2 zunanja bazena (globine 1.30 m in 1.20 m), oba z ločenim delom za otroke, notranji bazen v sklopu spa centra. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

LOKACIJA: Kiwengwa (vzhodni del otoka), 200 m do centra mesteca, 45 km do letališča Abeid Amani Karume.
PLAŽA: hotel je povezan z belo peščeno plažo, eno najlepših na otoku. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest in ob doplačilu. Možnost izposoje kopalnih brisač. Hotel se nahaja na območju vzhodne obale otoka, predela, ki je bolj izpostavljen plimovanju. V času oseke se tako lahko morje umakne tudi več kot km stran od obale. Točno napoved menjave plime in oseke najdete na spletnem naslovu: https://www.tide-forecast.com/locations/Zanzibar-Tanzania/tides/latest.
BAZEN: zunanji bazen za odrasle z ločenim delom za otroke. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.