Zakaj z nami

Zakaj z nami

NAŠE PREDNOSTI SO VAŠE KORISTI:

V družbi Relax smo se odločili za lastno prodajno mrežo z namenom, da bi zagotovili kakonostno prodajo v smislu profesionalnosti in prijaznosti.

 

V želji, da vam zagotovimo ugodnejše plačilne pogoje, je družba Relax pridobila dovoljenje za potrošniško kreditiranje. Sklenite ugoden Relaxov kredit.

Družba Relax je po številu slovenskih gostov, ki letujejo na Jadranskem morju, največja slovenska agencija. Zato vam lahko ponudimo številne ugodnosti.

Za vaše brezskrbne počitnice v Relaxu ničesar ne prepuščamo naključju. Za reševanje morebitnih težav na počitnicah lahko vsak dan 24 ur na dan koristite dodatno telefonsko številko 02 87 70 222. V delovnem času prosimo, da se obrnete na eno izmed poslovnih enot, kjer ste rezervirali počitnice.

Za rezervacije in informacije 24 ur na dan sta vam na voljo: TELEFONSKA PRODAJA na telefonski številki 02 87 70 224; INTERNETNA PRODAJA na spletnem naslovu http:////www.relax.si oziroma preko elektronske pošte info@relax.si ali na telefonski številki 02 87 70 223.

   

POSTANITE ČLAN RELAX KLUBA! Vse nečlane vabimo, da se brezplačno in brez obveznosti včlanite in izkoristite ugodnosti članstva.

 

Ponudba počitnic v katalogu je zelo pestra in obsežna. Bodite pozorni na oznake "posebej ugodno", ki označuje ponudbe, ki so cenovno najugodnješe.

Za vas smo izbrali hotele, apartmajie, mobilne hišice, ki se neposredno na obali ali znotraj turističnega kompleksa, povezanega z obalo oziroma od plaže loči manj prometna cesta.

Rdeči srček - prinaša BREZPLAČNO bivanje za otroke. Tako so lahko en, dva ali celo trije otroci do 12., 14, 15 ali celo do 16. leta BREZPLAČNO v sobi z dvema odraslima na dodatnem ali brez ležišča.

 

Rumen srček – prinaša dodatno ugodnost za otroke od 12. do 15. leta, otroci imajo najmanj 30% popust na bivanje v sobi z dvema odraslima na dodatnem ležišču.

Za vse, ki počitnice radi preživljate aktivno, smo našo ponudbo obogatili s klubskim programom v Senior in Poletnih klubih, kjer Relaxovi animatorji poskrbijo za zabavo.

Relaxovi Poletni klubi so namenjeni družinam z otroki, kjer bo najmljajše zabaval maček reksi, ki bo poskrbel za počitniško zabavo. Otroci bodo lahko dvakrat na dan 6 dni v tednu obiskali ustvarjalne delavnice z različnimi tematikami, se udeležili zanimivih iger, zvečer pa zaplesali v mini disku.

V vseh hotelih brez klubskih aktivnosti, je enkrat tedensko prisoten Relaxov predstavnik na informativni uri, z namenom, da bodo vaše počitnice sproščene in brezskrbne.

V družbi Relax smo se odločili za nakup lastnih avtobusov (hd, video, LCD, wc; avtomatska klima, navigacijski system, usnjeni sedeži, razdalja med sedeži 84 cm, ...) ker želimo zagotoviti standartno kakovost.

V določene počitniške kraje oziroma hotele vas odpeljemo po 30% znižani ceni.

 

 
   

Pri določenih ponudbah imate še dodatno IZPOSTAVLJENO UGODNOST, tako da bo izbira počitnic za vas še lažja!