Samo za Vas spoštovani kupci!

 

V Relaxu želimo zagotoviti odlično razmerje med ceno in kakovostjo, zato za Vas pripravljamo različne popuste in ugodnosti.

Katalog  ULTRA FIRST MINUTE JADRAN 2017

Katalog ULTRA FIRST MINUTE MEDITERAN 2017

Cene, objavljene v katalogu MEDITERAN 2017 veljajo do 31.1.2017 oziroma do preklica ali zasedbe prostih mest.

Vse cene so že znižane za veljavne popuste za zgodnje prijave, ki smo jih dobili s strani hotelov in prevoznikov. Prihranite lahko do 45%.

Za rezervacijo poletnih počitnic na Mediteranu z odpovednim rizikom velja GARANCIJA BREZPLAČNE ODPOVEDI 24 ur pred odhodom.

Za hitro rezervacijo poletnih počitnic na Mediteranu vam zagotavljamo nižje cene kot Relaxov last minute, sicer vam vrnemo razliko.

Če boste v katalogu ULTRA FIRST MINUTE MEDITERAN 2017 našli ustreznejšo ponudbo ali termin, vam do 31.3.2017 ne bomo zaračunali stroškov spremembe v višini 30 EUR. V primeru spremembe se upoštevajo cene in pogoji, ki veljajo na dan spremembe rezervacije.

ZNIŽANE CENE PARKIRANJA NA LETALIŠČU LJUBLJANA in MARIBOR

Veljajo za vse potnike, ki pred odhodom vplačajo znižano ceno za parkiranje na zunanjem nevarovanem parkirišču, ki znaša 45 EUR za 8 dni ali 70 EUR za 15 dni. Ob razpoložljivih mestih ter ob minimalnem doplačilu na licu mesta (15 oz. 20 EUR - odvisno od termina), imate možnost parkiranja tudi v garažni hiši. Ugodnost velja ob predložitvi Relaxovega voucherja za parkiranje. Relaxovi potniki, ki letijo z letališča Edvarda Rusjana Maribor pa bodo za parkiranje odšteli 1 EUR na dan in ta znesek poravnali na mestu samem ob povratku s počitnic.

Ostale ugodnosti:

1. Posebni popusti za otroke

Relaxovi POLETNI KLUBI in POČITNICE V IZBRANIH HOTELIH so destinacije, ki so v katalogu označene z rdečim, modrim ali rumenim srčkom. Srčki pomenijo posebne ugodnosti za Vaše otroke.

Splošni pogoji

Označujejo destinacijo, ki nudi ugodnosti za Vašega otroka v starosti od 2. do 12. ali celo do 16. leta. Na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima ima brezplačno bivanje.

Splošni pogoji

Označuje destinacijo, ki nudi ugodnost za Vašega otroka v starosti nad 12 let. Na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima osebama ima najmanj 30 % popust.

Splošni pogoji

Klubske aktivnosti po program so: spoznavni večer, otroške delavnice s programom, družabni večer s tombolo, zaključni večer, druge klubske aktivnosti.

Klubske aktivnosti se odvijajo v SENIOR KLUBIH in POLETNIH KLUBIH.

2. Znižana cena avtobusnega prevoza

Posebej bodite pozorni na ponudbo pod oznako »Promocijske cene avtobusnega prevoza DO 50% CENEJE za prijave do ponatisa kataloga ULTRA FISRT MINUTE JADRAN 2017« . Do določenih krajev oz. hotelov smo za vas znižali cene avtobusnega prevoza do 50%.  Za avtobusni prevoz plačate le pavšal od 22 do 66 EUR po osebi v obe smeri.

3. Zagotavljamo vam nižje cene kot Relaxov last minute, sicer vam vrnemo razliko

To pomeni, da vam razliko vrnemo, če se cena vašega kupljenega aranžmaja zniža do pet dni pred koriščenjem vašega aranžmaja.

4. Počitnice do 45 % ceneje

Cene so že znižane za hitre prijave. S prijavo do zasedbe prostih mest oziroma do ponatisa kataloga ULTRA FIRST MINUTE JADRAN 2017 lahko prihranite  30% in več, po katalogu ULTRA FIRST MINUTE MEDITERAN 2017 pa do 45%.

5. Darila do 65 EUR ob nakupu, za prijave do 30.11.2016

Vse, ki se boste odločili svoje počitnice rezervirati do 30.11.2016, bomo še dodatno nagradili z enim ali več darili do 65 EUR. Višina vrednosti vašega darila je odvisna od višine vrednosti vašega nakupa.

6. Dodatne ugodnosti za člane Relax kluba do 31.12.2016

Na že znižane cene za hitre prijave članom Relax kluba na celotno ponudbo v tem katalogu podarjamo še dobropis, ki ga lahko pri posebej izbranih hotelih povečate tudi za dvakrat ali celo trikrat. Vsi tisti, ki še niste člani Relaxovega kluba, pa bi to želeli postati, se lahko brezplačno včlanite v vseh Relaxovih poslovnih enotah, na telefonski prodaji ali na www.relax.si/klub

7. Podarimo vam 25 EUR za trajekt

V primeru rezervacije 7-dnevnih počitnic na otoku Lošinj, v hotelih Vespera, Aurora, Bellevue in Vitality hotel Punta, vam ob rezervaciji podarimo 25 EUR.

8. Dodaten 5-odstotni popust za plačilo v gotovini.

Za rezervacije do 31.12.2016 vam ob 100% plačilu akontacije z gotovino pripada dodatni 5% gotovinski popust.

9. Plačila na obroke

Za uresničitev Vaših želja Vam je na voljo možnost obročnega odplačevanja s plačilnimi karticami do 12 obrokov brez obresti.  Izberete lahko obročno plačilo s pomočjo kreditne kartice Diners ali American Express oz NLB obročnimi karticami.

10. Brez stroškov spremembe rezervacije 

Še ne veste točnega termina vašega dopusta ? Ne odlašajte z odločitvijo ! Ne bomo vam zaračunali stroškov spremembe v višini 30 EUR, če boste do 31.3.2017 spremenili vaš termin počitnic ali boste v katalogih " FIRST MINUTE JADRAN 2017" ali "FIRST MINUTE MEDITERAN 2017" našli ustreznejšo ponudbo. V primeru spremembe se upoštevajo cene, ki veljajo na dan spremembe rezervacije.

4. Relax klub

Relax klub - dodatni popusti in ugodnosti samo za člane kluba.