Samo za Vas spoštovani kupci!

 

V Relaxu želimo zagotoviti odlično razmerje med ceno in kakovostjo, zato za Vas pripravljamo različne popuste in ugodnosti:

1. Posebni popusti za otroke

Relaxovi POLETNI KLUBI in POČITNICE V IZBRANIH HOTELIH so destinacije, ki so v katalogu označene z rdečim, modrim ali rumenim srčkom. Srčki pomenijo posebne ugodnosti za Vaše otroke.

Splošni pogoji

Označujejo destinacijo, ki nudi ugodnosti za Vašega otroka v starosti od 2. do 12. ali celo do 16. leta. Na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima ima brezplačno bivanje.

Splošni pogoji

Označuje destinacijo, ki nudi ugodnost za Vašega otroka v starosti nad 12 let. Na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima osebama ima najmanj 30 % popust.

Splošni pogoji

Klubske aktivnosti po program so: spoznavni večer, otroške delavnice s programom, družabni večer s tombolo, zaključni večer, druge klubske aktivnosti.

Klubske aktivnosti se odvijajo v SENIOR KLUBIH in POLETNIH KLUBIH.

2. Znižana cena avtobusnega prevoza

Posebej bodite pozorni na ponudbo pod oznako: Promocijske cene avtobusnega prevoza.

3. Avtobusni prevoz BREZPLAČNO

V določene počitniške kraje oziroma hotele vas odpeljemo POPOLNOMA BREZPLAČNO.

4. Zagotavljamo vam nižje cene kot Relaxov last minute, sicer vam vrnemo razliko

To pomeni, da vam razliko vrnemo, če se cena vašega kupljenega aranžmaja zniža do pet dni pred koriščenjem vašega aranžmaja.

5. Počitnice do 35 % ceneje

Cene so že znižane za hitre prijave. Po katalogu FIRST MINUTE JADRAN IN MEDITERAN 2019 lahko do konec marca prihranite do 35%.

8. Dodaten 4-odstotni popust za plačilo v gotovini.

Za prijave do 28.2.2019 vam ob plačilu 100% akontacije z gotovino pripada dodatni 4% gotovinski popust ( Velja za katalog FIRST MINUTE JADRAN 2019).

Za prijave do 28.2.2019 vam ob plačilu 100% akontacije z gotovino pripada dodatni 4% gotovinski popust ( Velja za katalog FIRST MINUTE MEDITERAN 2019).

9. Plačila na obroke

Za uresničitev Vaših želja Vam je na voljo možnost obročnega odplačevanja s plačilnimi obrokov brez obresti.  Izberete lahko obročno plačilo s pomočjo kreditne kartice Diners ali American Express oz NLB obročnimi karticami.

10. Relax klub

Relax klub - dodatni popusti in ugodnosti samo za člane kluba.