Samo za Vas spoštovani kupci!

 

V Relaxu želimo zagotoviti odlično razmerje med ceno in kakovostjo, zato za Vas pripravljamo različne popuste in ugodnosti.

Katalog  ULTRA FIRST MINUTE JADRAN 2018


Ostale ugodnosti:

1. Posebni popusti za otroke

Relaxovi POLETNI KLUBI in POČITNICE V IZBRANIH HOTELIH so destinacije, ki so v katalogu označene z rdečim, modrim ali rumenim srčkom. Srčki pomenijo posebne ugodnosti za Vaše otroke.

Splošni pogoji

Označujejo destinacijo, ki nudi ugodnosti za Vašega otroka v starosti od 2. do 12. ali celo do 16. leta. Na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima ima brezplačno bivanje.

Splošni pogoji

Označuje destinacijo, ki nudi ugodnost za Vašega otroka v starosti nad 12 let. Na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima osebama ima najmanj 30 % popust.

Splošni pogoji

Klubske aktivnosti po program so: spoznavni večer, otroške delavnice s programom, družabni večer s tombolo, zaključni večer, druge klubske aktivnosti.

Klubske aktivnosti se odvijajo v SENIOR KLUBIH in POLETNIH KLUBIH.

2. Znižana cena avtobusnega prevoza

Posebej bodite pozorni na ponudbo pod oznako »Promocijske cene avtobusnega prevoza DO 50% CENEJE za prijave do 31.3. oziroma do preklica ali do zasedbe mest . Do določenih krajev oz. hotelov smo za vas znižali cene avtobusnega prevoza do 50%.  Za avtobusni prevoz plačate le pavšal od 22 do 66 EUR po osebi v obe smeri.

3. Avtobusni prevoz BREZPLAČNO

V določene počitniške kraje oziroma hotele vas odpeljemo POPOLNOMA BREZPLAČNO.

4. 20 % popust na povratno avtobusno karto, za odhode iz Ljubljane, Novega mesta in Ljubljane

V kolikor želite potovati z našim nadstandardnim avtobusom in vstopite v zgoraj nevedenih krajih, vam ob rezervaciji pripada 20% popust na povratno avtobusno karto.

5. 30% popust za zadnjo vrsto sedežev na avtobusu (41,42,43,44)

6. Zagotavljamo vam nižje cene kot Relaxov last minute, sicer vam vrnemo razliko

To pomeni, da vam razliko vrnemo, če se cena vašega kupljenega aranžmaja zniža do pet dni pred koriščenjem vašega aranžmaja.

7. Počitnice do 30 % ceneje

Cene so že znižane za hitre prijave. S prijavo do zasedbe prostih mest oziroma do ponatisa kataloga ULTRA FIRST MINUTE JADRAN 2017 lahko prihranite  30% in več, po katalogu FIRST MINUTE MEDITERAN 2017 pa prav tako do 30%.

8. Podarimo vam 25 EUR za trajekt

V primeru rezervacije 7-dnevnih počitnic na otoku Lošinj, v hotelih Vespera, Aurora, Bellevue in Vitality hotel Punta, vam ob rezervaciji podarimo 25 EUR.

8. Dodaten 5 oziroma 3-odstotni popust za plačilo v gotovini.

Za prijave do 31.3.2017 vam ob plačilu 100% akontacije z gotovino pripada dodatni 3% gotovinski popust ( Velja za katalog FIRST MINUTE JADRAN 2017).

Za prijave do 17.3.2017 vam ob plačilu 100% akontacije z gotovino pripada dodatni 5% gotovinski popust ( Velja za katalog FIRST MINUTE MEDITERAN 2017).

9. Plačila na obroke

Za uresničitev Vaših želja Vam je na voljo možnost obročnega odplačevanja s plačilnimi obrokov brez obresti.  Izberete lahko obročno plačilo s pomočjo kreditne kartice Diners ali American Express oz NLB obročnimi karticami.

10. Brez stroškov spremembe rezervacije 

Še ne veste točnega termina vašega dopusta ? Ne odlašajte z odločitvijo ! Ne bomo vam zaračunali stroškov spremembe v višini 30 EUR, če boste do 31.3.2017 spremenili vaš termin počitnic ali boste v katalogih " FIRST MINUTE JADRAN 2017" ali "FIRST MINUTE MEDITERAN 2017" našli ustreznejšo ponudbo. V primeru spremembe se upoštevajo cene, ki veljajo na dan spremembe rezervacije.

4. Relax klub

Relax klub - dodatni popusti in ugodnosti samo za člane kluba.