Samo za Vas spoštovani kupci!

 

V Relaxu želimo zagotoviti odlično razmerje med ceno in kakovostjo, zato za Vas pripravljamo različne popuste in ugodnosti:

1. Posebni popusti za otroke

Relaxovi POLETNI KLUBI in POČITNICE V IZBRANIH HOTELIH so destinacije, ki so v katalogu označene z rdečim, modrim ali rumenim srčkom. Srčki pomenijo posebne ugodnosti za Vaše otroke.

Splošni pogoji

Označujejo destinacijo, ki nudi ugodnosti za Vašega otroka v starosti od 2. do 12. ali celo do 16. leta. Na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima ima brezplačno bivanje.

Splošni pogoji

Označuje destinacijo, ki nudi ugodnost za Vašega otroka v starosti nad 12 let. Na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima osebama ima najmanj 30 % popust.

Splošni pogoji

Klubske aktivnosti po program so: spoznavni večer, otroške delavnice s programom, družabni večer s tombolo, zaključni večer, druge klubske aktivnosti.

Klubske aktivnosti se odvijajo v SENIOR KLUBIH in POLETNIH KLUBIH.

2. Znižana cena avtobusnega prevoza

Posebej bodite pozorni na ponudbo pod oznako: Promocijske cene avtobusnega prevoza.

3. Avtobusni prevoz BREZPLAČNO

V določene počitniške kraje oziroma hotele vas odpeljemo POPOLNOMA BREZPLAČNO.

4. 20 % popust na povratno avtobusno karto, za odhode iz Ljubljane, Novega mesta in Ljubljane

V kolikor želite potovati z našim nadstandardnim avtobusom in vstopite v zgoraj nevedenih krajih, vam ob rezervaciji pripada 20% popust na povratno avtobusno karto.

5. 30% popust za zadnjo vrsto sedežev na avtobusu (41,42,43,44)

6. Zagotavljamo vam nižje cene kot Relaxov last minute, sicer vam vrnemo razliko

To pomeni, da vam razliko vrnemo, če se cena vašega kupljenega aranžmaja zniža do pet dni pred koriščenjem vašega aranžmaja.

7. Počitnice do 25 % ceneje

Cene so že znižane za hitre prijave. Po katalogu FIRST MINUTE MEDITERAN 2018 lahko do konec aprila prihranite do 25%.

8. Dodaten 2-odstotni popust za plačilo v gotovini.

Za prijave do 30.4.2018 vam ob plačilu 100% akontacije z gotovino pripada dodatni 2% gotovinski popust ( Velja za katalog JADRAN 2018).

Za prijave do 30.4.2018 vam ob plačilu 100% akontacije z gotovino pripada dodatni 3% gotovinski popust ( Velja za katalog FIRST MINUTE MEDITERAN 2018).

9. Plačila na obroke

Za uresničitev Vaših želja Vam je na voljo možnost obročnega odplačevanja s plačilnimi obrokov brez obresti.  Izberete lahko obročno plačilo s pomočjo kreditne kartice Diners ali American Express oz NLB obročnimi karticami.

10. Relax klub

Relax klub - dodatni popusti in ugodnosti samo za člane kluba.