Smučanje v Avstriji - Book Nassfeld Appartments 3*

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 7
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Skifun

Cena vključuje:

- 7x najem
 

Program Potovanja:

Apartma:

Odlični apartmaji v centru Tropolacha od spodnje postaje gondole Millenium Express so oddaljeni 5 minut hoda. Apartmajska hiša ponuja 24 različno velikih apartmajev. Vsi apartmaji so moderno opremljeni, imajo satelitsko televizijo in dobro opremljeno kuhinjo z steklokeramično ploščo in mikrovalovno pečico. V sklopu apartmajske hiše je na voljo tudi shramba za smuči in grelci za smučarske čevlje. Gostom je za sprostitev po napornem smučarskem dnevu pred apartmajsko stavbo na voljo tudi večja savna.

LOKACIJA: Tropolach, Nassfeld.

STORITEV: najem.

BAZEN: ne.

OSTALO:  smučišče 400 m, trgovina 400 m, center mesta 400 m, restavracija 300 m.

APARTMA ZA 4 OSEBE – SUPERIOR ( 40 m2): dnevni prostor z raztegljivim ležiščem, spalnico z zakonsko posteljo, kuhinja, kopalnica, wc.

APARTMA ZA 4 OSEBE ( 45 m2): dnevni prostor s kuhinjo, dve spalnici z dvema ležiščema, kopalnica, wc, balkon.

APARTMA ZA 6 OSEB – SUPERIOR ( 80 m2): dnevni prostor s kuhinjo in raztegljivim ležiščem, dve spalnici z dvema posteljema, kopalnica, wc, balkon ali zimski vrt.

Doplačila:

TT za odrasle 2.5 EUR na dan, otroci do 15. leta upravičeni plačila TT. Končno čiščenje od 30 EUR do 50 EUR ( odvisno od tipa app, na mestu samem). Varščina Keykard 3 EUR na dan ( kavcija, na mestu samem).SKIPASS NASSFELD za otroke od 6. do 15. leta od 114 EUR do 123 EUR ( odvisno od termina, 6 dnevni), za otroke od 15. do 18. leta od 176 EUR do 190 EUR ( odvisno od termina, 6 dnevni), odrasla oseba od 227 EUR do 245 EUR (odvisno od termina, 6 dnevni). Za posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher).

Popusti:

Otrok do 6. Leta BREZPLAČNO ( SKIPASS).