Smučanje v Franciji Les Alpes - Les RESIDENCES 1650

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 7
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Skifun

Cena vključuje:

- 7x najem

- Shramba za smučarsko opremo

Program Potovanja:

Smučišče:

Smučišče Les 2 Alpes ponuja 225 km smučarskih prog, glavna postaja smučišča pa je preprosto dostopna iz vasi. V vasi sta dva bazena Escape 1800 in La Croisette – v slednjega imajo imetniki veljavne najmanj 2-dnevne smučarske vozovnice vstop prost. Poleg razvajanja v bazenu pa vam smučišče ponuja še ogromno dodatne ponudbe – zimski trail, pohodi s krpljami, plezanje po zaledenelih slapovih, hojo z derezami po zaledenelih slapovih, spuščanje s padali, vožnja z motornimi sanmi.

Hoteli:

Apartmajsko naselje Les Residences 1650, opremljeno v preprostem savojskem stilu, nas je prepričalo z izjemno ugodnim razmerjem med ceno, kakovostjo in udobjem. Vsi apartmaji so povsem opremljeni in vključujejo kuhinjo - večinoma s pomivalnim strojem, dnevni prostor s televizijskim sprejemnikom, spalni prostor z udobnimi ležišči in kopalni prostor z WC-ji. Vsi apartmaji imajo tudi balkone z razgledi na okoliške Savojske Alpe. Rezidence so razpršene po celotnem naselju Les 2 Alpes in so od najbližje žičnice večinoma oddaljene do 300 metrov.

LOKACIJA: Savojske Alpe, 300 m od smučišča.

STORITEV:najem.

BAZEN:ne.

INTERNET:wi-fi v skupnih prostorih.

OSTALO:trgovina 200 m, skibus 100 m, 500 m do centra mesta, restavracija 200 m.

APP ZA 2 OSEBI  - STUDIO ( 13 m2): dnevni prostor z raztegljivim kavčem, kuhinja, kopalnica, wc.

APP ZA 4 OSEB – STUDIO ( 25 m2):predprostor s pogradom, dnevni prostor z raztegljivim ležiščem, kopalnica, wc.

APP ZA 6 OSEB  ( 30 m2):predprostor s pogradom, dnevni prostor z raztegljivim ležiščem, spalnico z zakonsko posteljo, kuhinja, kopalnica, wc.

APP ZA 8 OSEB  ( 48 m2): predprostor s pogradom, dnevni prostor z raztegljivim ležiščem, spalnica z zakonsko posteljo oziroma z dvema ločenima ležiščema, spalnica z dvema ločenima ležiščema, kuhinja, kopalnica, wc.

Doplačila:

TT 1 EUR po osebi na dan ( na mestu samem). Kavcija za app x EUR (na mestu samem). Posteljnina 24 EUR po osebi (na mestu samem). Brisače 10 EUR po osebi (na mestu samem). Domača žival 30 EUR (na mestu samem). Končno čiščenje x EUR (na mestu samem). SKIPASS Les 2 Alpes Grande Galaxie  za otroke od 5. do 11. leta 154 EUR (6 dni), za odrasle 166 EUR ( 6 dni). Za posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher). 

Popusti:

OTROK do 5. Leta BREZPLAČNO (skipass).