POČITNICE NA SEJŠELIH

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 8
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: TA SAJKO d.o.o.

Cena vključuje:

CENA: 1.630 EUR pri najmanj 20 potnikih 

              1.730 EUR pri najmanj 15 potnikih

CENA VKLJUČUJE:

  • polet bližnje letališče−Sejšeli−bližnje letališče (z enim prestopanjem),
  • vse letališke takse (v višini cca 350 EUR),
  • 5 x nočitev v zajtrkom v sobah 1/2 TWC,
  • organiziran transfer z letališča do hotela in nazaj na Sejšelih,
  • ogled prestolnice Victoria z našim vodnikom (vključena vstopnina za botanični vrt),
  • organiziran transfer iz Maribora, Celja in Ljubljane do bližnjega letališča,
  • spremstvo slovenskega vodnika ves čas potovanja,
  • celotna organizacija.

OPOMBE: V času objave programa letalski poleti še niso bili potrjeni, zato je možen zamik datuma tudi za dan ali dva, oz. manjša prerazporeditev programa, kar ne bo vplivalo na vsebino programa. Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja. V primeru poleta iz Sejšelov nazaj (7. dan) v jutranjih ali dopoldanskih urah, je možen prihod domov še isti dan (cena se zaradi tega ne spremeni).

INDIVIDUALNI ODHODI: za ta program so možni tudi samostojni odhodi v terminu po vaši izbiri. Cene v tem primeru že od 1.390 EUR/osebo (vključen letalski polet, 5 x nočitev z zajtrkom v hotelu Coral Strand in transfer iz letališča do hotela).

Program Potovanja:

1. dan: Zbirališče potnikov na letališču v Zagrebu (po želji organiziran transfer iz Maribora, Celja ali Ljubljane). Večerni polet s prestopanjem proti Afriki.

2. dan: Nadaljevanje poleta proti Sejšelom. Popoldanski pristanek na SEJŠELIH na osrednjem otoku MAHE. Organiziran transfer na severni del otoka do čudovitega zaliva BEAU VALLON do hotela Coral Strand**** (na željo možna tudi nastanitev v prestižnem hotelu Savoy*****). Namestitev, čas za spoznavanje okolice in kopanje. Nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje, sončenje na plaži, sprehod ob zalivu Beau Vallon, različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.

4. dan: Po zajtrku organiziran izlet z našim vodnikom (prevoz z lokalnimi avtobusi) v otoško prestolnico VICTORIA. Ogled središča mesta z mestno hišo, urnim stolpom, anglikansko in katoliško cerkvijo ter hindujskim templjem. Nekaj prostega časa v vrvežu na tamkajšnji tržnici oz. za manjše nakupe. Nato peš do urejenega botaničnega vrta z rastlinami, značilnimi za ta del sveta. Posebnost so kokosove palme Coco de Mer in orjaške želve. Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni krožni izlet po otoku (do prestolnice Victoria ob vzhodni obali do mesteca Anse Royale, nato na najjužnejši del otoka do čudovite plaže Anse Intendance, postanek ob zahodni obali pri Petite Anse in vrnitev preko nacionalnega parka Morne; postanki na najlepših otoških plažah in ogled nekaterih znamenitosti ob poti; vključeno kosilo). Nočitev v hotelu.

6. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni izlet s hitrimi ladjami na otoka Praslin in La Digue (vožnja v pristanišče in plovba na otok Praslin, znan po čudovitih plažah in narodnem parku Valle de Mai z več tisoč kokosovimi palmami; plovba na otok La Dique, kjer še vedno živijo na tradicionalni način, brez avtomobilov; kosilo vključeno). Nočitev v hotelu.

7. dan: Zajtrk in če bo čas še prosto za zadnje kopanje. Slovo od hotela in transfer na letališče. Polet letala proti Evropi z enim prestopanjem.

8. dan: Jutranji pristanek v istanbulu, prestop in nadaljevalni polet do Ljubljane, kjer bo pristanek predvidoma v jutranjih urah. Na željo transfer do Celja oz. Maribora.

Doplačila:
  • za sobo 1/1 = 290 EUR
  • za polpenzion = 150 EUR/osebo (5 večerij)
  • za celodnevni izlet po otoku Mahe (vključeno kosilo) = 85 EUR/osebo
  •  za celodnevni kombiniran izlet s hitro ladjo na znamenita otoka Praislin in La Dique (vključeno kosilo) = cca. 210 EUR
  • za namestitev v bližnjem prestižnem hotelu Savoy***** (namesto v hotelu Coral Strand) = 330 EUR/osebo v sobi 1/2 TWC (razlika v doplačilu za sobo 1/1 znaša 190 EUR)
  • za transfer iz Ljubljane, Celja oz. Maribora do letališča Zagreb ali letališča Ljubljana do Maribora=15 EUR/osebo/smer
Popusti:

POPUSTI (ob razpoložljivosti ustreznega tipa sob):
- za otroka do 12. leta v sobi skupaj z dvema odraslima (1 ali 2 otroka) = -25%,
- za otroka od 12. do 15. leta v sobi z dvema odraslima = -10%,
- za tretjo odraslo osebo v sobi = -5%