IRSKA

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 4
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Sajko Turizem d.o.o.

Cena vključuje:

  • Letalski poleti na relaciji Bratislava–Dublin in Dublin–Budimpešta, vse letališke takse (v višini cca. 110 EUR),
  • 1 kos ročne prtljage do 10 kg/osebo (dimenzij 55x40x20 cm + dodatno 1 manjši kos dimenij 35x20x20 cm),
  • 2 x polpenzion v hotelih*** in 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v Dublinu (nastanitev v vseh hotelih v sobah 1/2 TWC),
  • prevoz s turističnim avtobusom na Irskem po programu, organiziran transfer iz Ljubljane do letališča in nazaj, slovensko vodenje in organizacijo.
  • vključene vstopnine: samostan Clonmacnoise, dostop do klifom Moher, Rock of Cashel, grad Kilkenny, Trinity College v Dublinu, pivovarne Guiness ( skupno cca.45 eur na osebo)
     

CENA:

Pri najmanj 40 potnikih 630 EUR.

Pri najmanj 30 potnikih 690 EUR.

Program Potovanja:

Odhod avtobusa iz Ljubljane ob 21.30 zvečer (v četrtek, 26.4.2018)

1. dan: Nočni transfer iz Ljubljane na letališče v Bratislavi. Polet v Dublin z nizkocenovno družbo Ryanair ob 06.45. Pristanek ob 08.40 po lokalnem času. Avtobusna vožnja mimo mesta Athlone do kraja CLONMACNOISE in ogled pomembnega zgodnjekrščanskega samostana. Nadaljevanje preko pokrajine Galway do zahodne obale. Popoldan ogled znamenitih klifov-CLIFFS OF MOHER. Nastanitev v hotelu na tem območju. Večerja in nočitev. 


2. dan: Po zajtrku vožnja mimo Ennisa in Limericka do vasice ADARE, ki slovi kot najlepša na Irskem. Nato ogled znamenitega samostana ROCK OF CASHEL. Sledi vožnja v KILKENNY, ogled mestnega jedra. Nastanitev, večerja in nočitev.


3. dan: Po zajtrku ogled znamenitega gradu. Nato vožnja proti severu po ledeniški dolini GLENDALOUGH, ki je bila prizorišče snemanja mnogih filmov o Irski. Prihod v DUBLIN. Prosto popoldan za samostojno odkrivanje mesta. Namestitev v hotelu. Možnost obiska irskega večera v lokalu. 


4. dan: Zajtrk. Celodnevni ogled prestolnice DUBLIN. Krožni ogled, nato obisk najstarejše univerze na Irskem TRINITY COLLEGE, kjer je shranjena znamenita “Book of Kells”. Sledi ogled pivovarne GUINNESS in pokušina njihovega črnega piva. Prosto za manjše nakupe oz. oglede v mestu. Transfer na letališče in polet z družbo Ryanair ob 19.55 in pristanek v Budimpešti ob 23.55. Transfer v Slovenijo in prihod v Maribor oz. v Ljubljano v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne.

Doplačila:
  • možno doplačilo za sobo 1/1 = 75 eur
  • za irski večer od cca 45 eur naprej
Popusti: