MILANO in LA TRAVIATA v teatro all Scala

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 2
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Sajko Turizem d.o.o.

Cena vključuje:

  • prevoz z avtobusom/luksuznim kombijem
  • 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v sobah 1/2 TWC
  • vse oglede po programu, vodnika in organizacijo.
     

CENA:

169 EUR pri najmanj 20 potnikih
219 EUR pri najmanj   8 potnikih

Program Potovanja:

1. dan: Odhod iz Maribora ob 6. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju in Ljubljani. Vožnja do Fernetičev in naprej po Italiji. Zgodnejši popoldanski prihod v MILANO. Postanek za sprehod skozi trdnjavo Castello Sforzesco, nato ogledi v centru: katedrala, galerija Vittoria Emanuella, možnost obiska muzeja v Teatro alla Scala, vzpon na streho katedrale … (doplačila). Namestitev v hotelu v mestu ali okolici. Zvečer sledi odhod v eno najslavnejših opernih hiš na svetu TEATRO ALLA SCALA na ogled Verdijeve opere LA TRAVIATA. Kasnejša vrnitev v hotel in nočitev.

2. dan: Po kasnejšem zajtrku še nekaj prostega časa v mestu za nakupe, možnost obiska milanske modne četrti. Slovo od lombardske prestolnice in vožnja do BERGAMA, pomembnega zbirališča umetnikov in rojstnega mesta skladatelja Donizettija. Krajši ogled starega dela mesta z ozkimi tlakovanimi ulicami. Vrnitev mimo Brescie, Verone, Benetk in večerni prihod v Slovenijo.

 

 

OPOMBA;

  • Pri manjšem št. potnikov bo prevoz opravljen z udobnim kombijem. Vodnik bo tudi voznik. Čas v Milanu lahko izkoristite tudi po svoje.
  • Zaradi velikega povpraševanja, priporočamo rezervacijo vstopnic za opero vsaj 3 mesece pred odhodom.
Doplačila:
  • za sobo 1/1  30 EUR.
  • za opero Traviata (vstopnice po 65 EUR, 100 EUR, 129 EUR, 166 EUR...do 310 EUR - po kategorijah in odivsno od razpoložljivosti sedežev)
Popusti: