Sporočila za javnost

V letu 2023 smo organizirali počitnice in potovanja za več kot 200.000 slovenskih gostov. Največ naših gostov je počitnikovalo ob obalah Jadranskega morja, veliko pa se jih je podalo tudi na različne destinacije Mediterana.

Tudi v letu 2024 imajo naši gostje na voljo pestro, bogato in cenovno ugodno izbiro počitnic ob hrvaški obali (hoteli, apartmaji, penzion hoteli, montažne hišice v kampih, križarjenja, krožna potovanja…), ki je predstavljena v katalogu JADRAN 2024, na več kot 400 straneh. Prav tako pa imajo veliko izbire na kar številnih velikih destinacijah Mediterana (Španija, Turčija, Grčija, Egipt, Malta, Tunizija z Djerbo), ki je prav tako na voljo v katalogu MEDITERAN 2024, na več kot 400 straneh.

Več kot polovica gostov oz. parov in družin letuje vsako leto v različnih klubih, ki jih organiziramo na različnih destinacijah in v različnih hotelih. Pri tem mislimo na  prvomajske klube, senior klube, poletne klube v juliju in avgustu, na klube v času krompirjevih počitnic in novoletne klube. Vsebina senior klubov je zelo pestra in je še posebej prilagojena seniorjem, vsebina poletnih klubov pa je prilagojena otrokom, ki jih še posebej razveseljuje naš maček Reksi.

Že več kot desetletje nazaj je bila vzpostavljena logistika avtobusnih prevozov iz Jesenic preko Ljubljane, iz Dravograda in Murske Sobote preko Maribora do različnih krajev na kopnem in na otokih vzdolž cele Jadranske obale. Prav zaradi organiziranega avtobusnega prevoza so vsi klubi dostopni tudi tistim, ki se ne vozijo radi s svojimi avtomobili oz. vsem, ki si želijo dopust pričeti z vstopom na avtobus.

Za potovanja na Mediteran pa prav tako nudimo ugodne pakete, kjer cena poleg namestitve in izbrane storitve v hotelu, vključuje tudi letalski prevoz, večinoma iz Ljubljane ter lokalni transfer na destinaciji.

Prav tako zagotavljamo, da so za naše stranke na vseh destinacijah, kjer organiziramo počitnice, na voljo naši usposobljeni predstavniki. Za vsa vprašanja in morebitno pomoč pa je odprta tudi dežurna številka, ki našim strankam zagotavlja, da bodo v vsakem trenutku prejeli odgovor na svoje vprašanje oz. našo asistenco pri morebitnih težavah.

Relax Turizem d.d.. Največji slovenski organizator počitnic. Mi damo več.