Pogoji uporabe spletne strani

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja podjetje Relax Turizem d.d. (v nadaljevanju Relax Turizem). Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.relax.si so last Relax Turizma in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Prav tako si Relax Turizem pridržuje pravico do sprememb vsebin.

Pridržki

Relax Turizem bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Relax Turizem tudi ne/ prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Relax Turizem ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.

Relax Turizem ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti Relax Turizem niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

Cene in izračuni na spletni strani

Izračun, ki ga pridobite z uporabo našega  orodja za izračun, je informativne narave in ni zavezujoč za ponudnika. Cene niso dokončne in jih lahko ponudnik kadarkoli spremeni. Po oddaji povpraševanja vas bodo kontaktirali naši prodajni predstavniki in vam ponudbo potrdili oz. dopolnili ter vam omogočili telefonsko rezervacijo. Spletna rezervacija še ni končni nakup počitnic in ni obvezujoča ne za ponudnika in ne za uporabnika. Podatke, ki jih vpišete v obrazec za spletno rezervacijo, bomo uporabili samo za namen vašega nakupa.

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na: 

Relax Turizem d.d.
Meža 10
2370 Dravograd
Telefon: 02 87 70 223
URL: www.relax.si
E-pošta: info@relax.si