Politika zasebnosti

Relax Turizem spoštuje Vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletnega informacijskega sistema Relax Turizma, skrbno varoval in jih brez Vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene, razen obvestila povezana z novostmi in spremembami na portalu relax.si. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu Relax Turizma določene povezave na druge, torej zunanje, spletne strani, ki niso vezane na vsebino spletnih strani Relax Turizma, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Relax Turizem se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varoval podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani Relax Turizma.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Relax Turizem ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet, varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom navkljub, nepredvidljiv medij.

Piškotki (angl. cookies)

Piškotki so informacija o Vašem obisku spletnih strani. Na Vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek (datoteka z informacijami), ki na eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavljajo tudi vdiranje v zasebnost oziroma možnost kasnejšega usmerjenega oglaševanja.

Vsebina piškotka

V piškotku so osnovni podatki o Vašem obisku določene spletne strani. Najprej je ime Vašega računalnika oziroma Vaše ime ter ime obiskane spletne strani. Vsebina piškotka se shrani na Vašem računalniku v posebnem direktoriju. Z dvakratnim klikom na datoteko dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki ste jo obiskali. Na ta način se lahko izve marsikaj o strojni opremi Vašega računalnika in uporabi interneta.

Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja zapisanega v naslovni vrstici.

Lastni piškoti, nujni za pravilno delovanje spletnega mesta www.relax.si

db_t www.relax.si
ci_session www.relax.si
cc_analytics www.relax.si
cc_social www.relax.si
cc_advertising www.relax.si

Drugi piškoti, za izboljšanje uporabniške izkušnje oz. za usmerjeno obveščanje obiskovalcev strani:

_gat .relax.si
_ga .relax.si
__utma .www.relax.si
__utmz www.relax.si
__utmc www.relax.si
__utma www.relax.si
xs .facebook.com
presence .facebook.com
p .facebook.com
lu .facebook.com
s .facebook.com
datr .facebook.com
csm .facebook.com
c_user .facebook.com
a11y .facebook.com
act .facebook.com
AID .googleadservices.com
Conversion www.googleadservices.com

Ob obisku spletne strani www.relax.si imate možnost izbire: privolitev za piškotke, nujne za delovanje spletne strani oz. privolitev tudi za dodatne piškotke (t.j. analitika in obveščanje).

Cookije lahko izključite na sami spletni strani, spodaj desno v "Nastavitve piškotkov" ali v spletnem brskalniku.

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na: Relax Turizem Meža 10 2370 Dravograd Telefon: 02 87 231 28 URL: www.relax.si; E-pošta: info@relax.si