Otvoritev nove poslovalnice

RELAX TURIZEM D.D. odpira novo poslovalnico v ljubljanski Aleji in podarja bon za 1.500 eur

To je že 23. Relaxova poslovna enota v Sloveniji. Nova, moderno zasnovana poslovalnica za usmerjeno svetovanje gostom. Poudarek na bližini kupcu in na prijetnem prostoru, kjer se gost dobro počuti. V Ljubljani bo Relax turizem d.d. tako imel dve poslovni enoti – eno v centru mesta in eno v Aleji. Velika nagradna igra ob otvoritvi prinaša počitnice v vrednosti 1.500 eur srečnemu izžrebancu.

Relax Turizem d.d. je podjetje z dolgoletno tradicijo pri organizaciji počitnic, s čimer se ukvarjamo že od leta 1990. V tem času smo od manjše, lokalne agencije, prerastli v multinacionalno podjetje, ki je na slovenskem trgu prepoznano kot Največji slovenski organizator počitnic, ki organizira počitnice praktično povsod po svetu, prednjači pa kot prepoznaven ponudnik počitnic na Jadranu, v Grčiji, v Španiji, Turčiji, Egiptu, ter v zadnjih letih tudi v Združenih Arabskih Emiratih in na Zanzibarju.

Relax turizem d.d. v tem trenutku šteje 22 poslovnih enot, ki so razporejene po velikem delu Slovenije. Z januarjem se je odprla 23. poslovalnica v nakupovalnem središču Aleja v Ljubljani, ki predstavlja drugo poslovno enoto v našem glavnem mestu. Poleg poslovalnice v Aleji je na voljo že poslovalnica na Slovenski cesti 51 v Ljubljani. Pri Relax Turizem d.d. stavimo na bližino kupcu, saj smo prepričani, da je izbira počitnic velika stvar, za katero gostje še vedno radi obiščejo fizične enote in se s svojim svetovalcem za počitnice skupaj odločijo za optimalno destinacijo, hotel ali namestitev. Zaradi tega svoje poslovalnice postavljamo na mesta, kjer je čas in želja za praktično in domače svetovanje.

Nova poslovna enota v nakupovalnem središču Aleja je zasnovana po principu prijetnega, toplega svetovalnega prostora, kjer se gost dobro počuti. Zaposlili smo mlade posameznike, ki so navdušeni nad potovanji in svetujejo s srcem, ter se bodo razveselili vsakega obiskovalca, ki jim bo prepustil odločitev za svoje počitnice. Veselijo se dela z vsemi gosti, ki nas bodo obiskovali v našem novem svetovalnem centru Relax Turizem d.d.

Za dodatno proslavitev tega novega velikega koraka smo se pri Relax Turizem d.d. odločili, da razpišemo mega nagradno igro, v kateri bo en srečen posameznik oz. posameznica osvojil bon za sanjske počitnice v vrednosti 1.500 eur. Za sodelovanje v nagradni igri nas morate v januarju obiskati v poslovni enoti Aleja, izpolniti kuponček, odgovoriti na kratko vprašanje in vaš listek odvreči v za to namenjen boben. Nagrajenec bo javno izžreban in objavljen 9.2.2023, na sanjske počitnice pa bo lahko odšel kadarkoli in kamorkoli po svoji izbiri. Pravilna nagradne igre lahko najdete tukaj.

Vabljeni, da nas obiščete na Rakuševi ulici 1 v Ljubljani. Veseli vas bomo.