Počitnice z Relaxom so varne

INFORMACIJE O PREHAJANJU MEJA

V zvezi s trenutno situacijo okoli COVID19 predlagamo, da pred vsakim potovanjem preverite aktualne informacije okoli prehajanja mej – tako v tujino kot iz tujine nazaj v Slovenijo. Na tej povezavi https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/prehajanje-meja/ so na voljo aktualne informacije, ki jih vlada RS tudi redno ažurira v skladu s sprejetimi ukrepi.

Podrobne informacije za vstop v posamezno državo pa lahko preverite s pomočjo IATA zemljevida, ki se nahaja na tej povezavi: https://www.iatatravelcentre.com/world.php. Spletna stran je na voljo v angleškem jeziku, v kolikor potrebujete pomoč pri razumevanju, se lahko obrnete na naše svetovalce in svetovalke.

Z RELAXOM SO POČITNICE VARNE

V skladu s trenutno situacijo, smo pripravili določene garancije in ukrepe, s katerimi bomo zagotovili, da je tako vaša rezervacija kot tudi samo potovanje oz. počitnice varno.

GARANCIJA ZA REZERVACIJO BREZ SKRBI

Gre za razširjen RELAXOV riziko odpovedi, pri katerem si z doplačilom 5% pogodbene vrednosti zagotovite brezskrbno rezervacijo počitnic, kar pomeni:

  • BREPLAČNA ODPOVED pogodbe, v kolikor bo za prehod meje obvezen plačljiv PCR test, vi pa a ne bi želeli opravljati
  • BREZPLAČNO ODPOVED pogodbe v primeru višje sile
  • BREZPLAČNO ODPOVED v primeru pozitivnega COVID testa
  • BREZPLAČNO spremembo počitnic v primeru pozitivnega COVID testa.

V primeru odpovedi na podlagi uveljavljanja rizika odpovedi, vam zagotavljamo vrnitev celotnega vplačanega zneska na TRR najkasneje v roku 15 dni od odpovedi potovanja/počitnic.

Več podrobnosti o garanciji lahko preberete v naših splošnih pogojih.

24 UR Z VAMI NA POČITNICAH

Kot največji slovenski organizator počitnic vam zagotavljamo non stop pomoč tudi na sami destinaciji. V kolikor naletite na kakršno koli težavo v povezavi z vašo namestitvijo ali s COVID povezanimi zapleti, nas lahko preprosto pokličete na dežurno telefonsko številko 028770222, kjer smo vam na voljo 24/7 za pomoč.

VARNA VRNITEV GOSTOV V PRIMERU SPREMEMBE UKREPOV

V primeru koriščenja našega organiziranega prevoza (tako avtobusnega kot tudi letalskega) vam zagotavljamo varno in pravočasno vrnitev v Slovenijo, v kolikor bi prišlo do spremembe ukrepov, povezanih s COVID 19, ki bi od vas zahtevali predčasen povratek. V takšnem primeru bomo zorganizirali povratni prevoz in morebitno asistenco za vse goste, ki bodo koristili potovanje oz. počitnice v naši organizaciji.