Hotel na obali

LOKACIJA: Kemer, Tekirova, 1 km do centra, 15 km do mesta Kemer, 60 km do Antalye in 70 km do letališča.
PLAŽA: hotel je povezan s prodnato plažo. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost koriščenja kopalnih brisač.
BAZEN: dva zunanja bazena za odrasle z ločenim otroškim delom, notranji bazen z ločenim otroškim delom, vodni park. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost koriščenja kopalnih brisač.
DODATNE KORISTI: HOTEL JE NA OBALI, HOTELSKI ANIMACIJSKI PROGRAM, ODLIČNA LOKACIJA - BLIŽINA MESTA, TRIPADVISOR - TRAVELERS CHOICE

LOKACIJA: Kemer, Beldibi, 10 km do mesta Kemer, 45 km do letališča v Antalyi.
PLAŽA: hotelski kompleks je povezan s prodnato in peščeno plažo. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost koriščenja kopalnih brisač.
BAZEN: trije zunanji bazeni za odrasle, dva za otroke, notranji bazen, vodni park s tremi tobogani. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost koriščenja kopalnih brisač.
DODATNE KORISTI: HOTELSKI ANIMACIJSKI PROGRAM

Hotel na obali

LOKACIJA: Kemer, 1 km do centra mesta, 40 km do Antalye, 50 km do letališča v Antalyi.
PLAŽA: hotel je povezan s prodnato plažo. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost izposoje kopalnih brisač.
BAZEN: zunanji bazen za odrasle in otroke, notranji bazen za odrasle in notranji bazen za otroke. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost izposoje kopalnih brisač.
DODATNE KORISTI: DEL HOTELSKE VERIGE FAME RESIDENCE HOTELS, HOTEL JE NA OBALI, HOTELSKI ANIMACIJSKI PROGRAM, ODLIČNA LOKACIJA - BLIŽINA CENTRA MESTA, TRIPADVISOR - TRAVELERS CHOICE

Hotel na obali

LOKACIJA: Kemer, 400 m do centra mesta, 55 km do letališča v Antalyi.
PLAŽA: hotel je povezan s prodnato plažo. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Ležalniki in senčniki na pomolu ob doplačilu. Možnost koriščenja kopalnih brisač ob plačilu depozita.
BAZEN: zunanji bazen za odrasle in bazen za otroke, notranji bazen. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost koriščenja kopalnih brisač ob plačilu depozita.
DODATNE KORISTI: HOTEL JE NA OBALI, HOTELSKI ANIMACIJSKI PROGRAM, ODLIČNA LOKACIJA - BLIŽINA CENTRA MESTA, TRIPADVISOR - TRAVELERS CHOICE

Hotel na obali

LOKACIJA: Kemer, Tekirova, 500 m do centra mesta, 17 km do Kemra in 70 km do letališča v Antalyi.
PLAŽA: hotel je povezan s peščeno - prodnato plažo. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost koriščenja kopalnih brisač.
BAZEN: sedem zunanjih bazenov za odrasle in otroke, vodni park z dvema toboganoma, notranji bazen za odrasle in otroke. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost koriščenja kopalnih brisač.
DODATNE KORISTI: DEL HOTELSKE VERIGE MARTI HOTELS & MARINAS, HOTEL JE NA OBALI, HOTELSKI ANIMACIJSKI PROGRAM, ODLIČNA LOKACIJA - BLIŽINA CENTRA MESTA

Hotel na obali

LOKACIJA: Kemer - Kiris, 7 km do mesta Kemer, 50 km do Antalye, 65 km do letališča v Antalyi.
PLAŽA: hotelsko naselje je povezano s prodnato in peščeno plažo. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost uporabe kopalnih brisač ob plačilu depozita.
BAZEN: zunanji bazen za odrasle in otroke, vodni park z dvema toboganoma, notranji bazen. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost uporabe kopalnih brisač ob plačilu depozita.
DODATNE KORISTI: HOTEL JE NA OBALI, HOTELSKI ANIMACIJSKI PROGRAM, TRIPADVISOR - TRAVELERS CHOICE

Hotel na obali

LOKACIJA: Kemer, Göynük, 7 km do mesta Kemer, 45 km do letališča v Antalyi.
PLAŽA: hotel je povezan s peščeno-prodnato plažo s pomolom. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost izposoje kopalnih brisač.
BAZEN: dva zunanja bazena za odrasle in dva za otroke, vodni park s 3 tobogani. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost izposoje kopalnih brisač.
DODATNE KORISTI: DEL HOTELSKE VERIGE SEVEN SEAS HOTELS, HOTEL JE NA OBALI, HOTELSKI ANIMACIJSKI PROGRAM

Hotel na obali

LOKACIJA: Kemer, 300 metrov do centra mesta, 9 km do Göynuka, 55 km do letališča v Antalyi.
PLAŽA: hotel je povezan s prodnato plažo. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.
BAZEN: zunanji bazen za odrasle in zunanji bazen za otroke. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.
DODATNE KORISTI: HOTEL JE NA OBALI, HOTELSKI ANIMACIJSKI PROGRAM, ODLIČNA LOKACIJA - BLIŽINA CENTRA MESTA