HRVAšKA, BRAč

HOTELSKO NASELJE WATERMAN SUPETRUS RESORT 4*






Klubski program:
REKSI KLUB VKLJUČUJE:V terminu od 29.6. do 24.8.Organizacijo in izvedbo klubskih aktivnosti (vsak dan razen na dan vašega prihoda)•Reksijeve mini minutke•dopoldanske in popoldanske kreativne delavnice za otroke•mini disco in zabava z Reksijem•predstavnica/animatorja v hotelu (24h/dan)Pogoj za izvedbo klubskih aktivnosti je minimalno 40 oseb.

Lokacija
Supetar na otoku Brač, 500 m iz centra mesta, 700 metrov do trajektne luke.
Plaža
50 m, prodnata, možnost najema senčnikov, ležalnikov in brisač do zasedbe mest (proti doplačilu).
Bazen
Nov notranjo-zunanji bazen Lennox (v pred in po sezoni zaprt in ogrevan, v sezoni odprt bazen, vstop proti doplačilu).Dva zunanja bazena s sladko vodo: prvi v velikosti 190 m2, drugi v velikosti 420 m2. Notranji bazen s sladko vodo v velikosti 25 m2 (zaprt 15.6.-15.9.). Ležalniki in senčniki brezplačno do zasedbe mest.
Klimatizirano
da.
Internet
Wi-Fi, brezplačno.
Parkirišče
da, proti doplačilu na licu mesta cca. 6 EUR na dan.
Ostalo
hotelsko naselje sestavlja več zgradb, centralna recepcija, glavna restavracija s show cookingom, v poletnem času a la carte restavracija na plaži (proti doplačilu), bar ob bazenu, aperitiv bar, wellness center, spa center, fitnes, savna, masaža, manikura, pedikura, frizerski salon, 5 tenis igrišč, igrišče za Padel, animacijski prostor s 400 sedeži za poletno večerno animacijo, hotelski mini klub za otroke od 4. do 12. leta (od 15.4.-1.10.), možnost različnih vodnih športov (surfanje, jet ski, vožnja na banani, najem pedalinov in skuterjev), lokostrelstvo, odbojka na mivki, mini golf, menjalnica, rent a car, rent a bike. Možna izposoja brisač proti doplačilu.
Opombe
čiščenje sob vsak dan, razen ob nedeljah. Izposoja brisač za bazen in na plažo proti doplačilu (15 EUR na teden, depozit 20 EUR). Sef v sobi proti doplačilu. Economy promo sobe so na voljo samo od 8.6.-14.9.2024. Gostje, ki rezervirajo economy promo sobo ali apartmaje Villa Diana, se prehranjujejo v restavraciji Antonios. Gostje, ki rezervirajo katero izmed preostalih sob, se prehranjujejo v restavraciji Mama Rosie.

Galerija slik: