TRGATEV MANDARIN V DOLINI NERETVE

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 3
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Sajko turizem d.o.o.

Program Potovanja:

14. oktober 2022 | 3 dni | avtobus | šifra: MAN074

1. dan: Odhod iz Maribora ob 5. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v smeri Ljubljane. Vožnja preko Novega mesta in Bele krajine. Prestop meje in vožnja proti južni Dalmaciji. Popoldanski prihod na Makarsko riviero. Krajši ogled MAKARSKE in čas za sprehod po obalni promenadi. Namestitev hotelu v bližini, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku vožnja v DELTO NERETVE in na TRGATEV MANDARIN. Dobrodošlica z glasbo, “lozo” in smokvami. Obiranje mandarin za sprotno uživanje in popotnico za domov. Sledi FOTO SAFARI z neretvanskimi »lađami« po kanalih delte Neretve in nato pravo neretvansko kosilo. Za vzdušje na ladjah in pri kosilu bodo poskrbeli muzikantje. Pozno popoldne vrnitev v hotel. Na poti možnost nakupa lokalnih pridelkov z Neretve: suhe smokve, likerji, travarica, med ... Večerja v hotelu. Ob živi glasbi se boste lahko tudi zavrteli. Nočitev.

3. dan: Po poznem zajtrku odhod iz hotela in vožnja do OMIŠA za ogled starega mestnega jedra. Možnost vožnje z ladjicami po reki Cetini (doplačilo). Nazadnje še obisk mesta TROGIR (sprehod skozi srednjeveško jedro mesta ter čas za nakup spominka, kosilo ...). Vrnitev po dalmatinski avtocesti. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

CENA: 195 EUR pri najmanj 40 potnikih
              210 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 2 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, 1 x živa glasba v hotelu, trgatev mandarin, fotosafari (vožnja z lađami), kosilo, živo glasbo (kot v programu), ogledi po programu, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in pristojbine, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine po programu. 

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 35 EUR,
- za vožnjo z ladjico po Cetini = cca. 6 EUR.

 MOŽNI POPUSTI:
- za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama),
- za 3. osebo v sobi na dod. ležišču = 5%.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!


7% POPUST ZA GOTOVINSKO PLAČILO V CELOTI DO 15.3.2022
Doplačila:
  • ENOPOSTELJNA SOBA 35 EUR
Popusti:
  • POPUST ZA OTROKA DO 12 LET Z DVEMA ODRASLIMA 25 %
  • TRETJA OSEBA NA DOD. LEŽIŠČU 5 %
  • TRETJA OSEBA NA DOD. LEŽIŠČU - OTROK 5 %