NBA & NHL TEDEN, DONČIĆ IN KOPITAR, DALLAS & HOUSTON

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 8
prevoz:
cena: že od €/osebo

Cena vključuje:

• letalski prevoz ZAGREB . ISTANBUL . DALLAS, polet letala v ponedeljek 28.2.2022 in povratek v nedeljo, 6.3.2022 s pristankom na letališču v Zagrebu v ponedeljek, 7.3.2022

• 5 x nočitev v hotelu 3/4* v dvoposteljnih sobah v Dallasu in 1 x nočitev v dvoposteljnih sobah v Houstonu (dve ležišči 140 x 200 cm)

• najem avtomobilov s šoferjem

• izlet v Houston brez vstopnin

• navijaška majica

• vodenje

• organizacija in izvedba potovanja

OPOMBE: Kratko srečanje z Luko Dončićem je odvisno od igralcevih aktivnosti po tekmi. Neigranje Dončića oz Kopitarja zaradi poškodbe ali zamenjave ekipe ni razlog za odpoved potovanja. Odpoved je možna po splošnih pogojih. Cena ne vključuje ureditve registracije ESTA za vstop v ZDA. Vsak potnik si uredi prijavo sam na spletnem portalu: http://www.esta.us/slovenian_esta.html oz. jo lahko uredi na prodajnem mestu za doplačilo 36 eur. Trenutno vstop v ZDA dovoljen za vse potnike, ki so polno cepljeni. Hkrati bo potreben še PCR test. O točnih ukrepih vas bomo sproti obveščali. V kolikor potovanje zaradi restrikcij ne bi bilo dovoljeno, bo potovanje odpovedano brez stroškov.

Program Potovanja:

 

NBA & NHL TEDEN, DONČIĆ IN KOPITAR, DALLAS & HOUSTON

Navijajte za naša športna asa Dončića in Kopitarja.

1. dan: ponedeljek, 28. 2. 2022 LJUBLJANA – ZAGREB – ISTANBUL – DALLAS

Zbor potnikov na parkirišču Dolgi most v Ljubljani in prevoz do letališča Franjo Tuđman v Zagrebu. Polet preko Istanbula do Dallasa. Po pristanku transfer do hotela in nočitev.

2. dan: torek, 1. 3. 2022 DALLAS

Dopoldan ogled glavnih mestnih znamenitosti s poudarkom na zgodbo atentata na predsednika ZDA Johna F. Kennedy-a. Nekaj prostega časa ter povratek v hotel in nočitev.

3. dan: sreda, 2. 3. 2022 DALLAS (KOPITAR)

Dopoldan prosto za samostojne oglede ali nakupe. Popoldan vožnja do American Airlines Arene in ogled hokejske tekme z našim slovenskim hokejskim asom, Anžetom Kopitarjem. Tekma Dallas Stars : LA Kings. Po zaključeni tekmi odhod v hotel in nočitev.

4. dan: četrtek, 3. 3. 2022 DALLAS (DONCIC vs. CURRY)

Dopoldan fakultativni izlet v Fort Worth in spoznanje življenje kavbojev. Popoldan odhod v American Airlines Areno in ogled NBA tekme Dallas Mavericks : Golden State Worriors. Pomerila se bosta naš zvezdnik, Luka Dončić, in ostrostrelec Stephen Curry. Po končani tekmi odhod v hotel in nočitev.

5. dan: petek, 4. 3. 2022 HOUSTON – NASA SPACE CENTER – HOUSTON

Zjutraj odhod z najetimi avtomobili v Houston do Nasa Space Centra, kjer bomo spoznali zgodovino ameriškega vesoljskega programa (vstopnina za doplačilo). Sledi odhod v hotel in nočitev.

6. dan: sobota, 5. 3. 2022 HOUSTON – DALLAS (DONČIĆ)

Dopoldan sprehod po Houstonu ter vožnja nazaj v Dallas. Odhod v dvorano American Airlines Arena in ogled tekme Dallas Mavericks : Sacramento Kings. Po končani tekmi kratko srečanje z Luko Dončićem. Odhod v hotel in nočitev.

7. dan: nedelja, 6. 3. 2022 DALLAS – ISTANBUL

Dopoldan prosto in odhod na letališče. Prijava za let in polet letala proti Istanbulu.

8. dan: ponedeljek, 7. 3. 2022 ISTANBUL – ZAGREB – LJUBLJANA

Prihod v Istanbul in nadaljevanje poleta proti Zagrebu. Sledi transfer do Ljubljane. 

Doplačila:

Možna doplačila ob prijavi:

 - za enoposteljno sobo 450 €

- vstopnice za tekme: naknadno (od 35 do 150 € na tekmo - odvisno od izbranega sektorja)

- avtobusni transfer Ljubljana - Zagreb - Ljubljana: 30 € / osebo (minimalno 20 potnikov)

Obvezno doplačila ob prijavi:

- za posredovanje 20 € na prijavnico (voucher)

Popusti:

- za tretjo osebo v sobi (si deli posteljo) 300 €

- za četrto osebo v sobi (si deli posteljo) 300 €