MARTINOVANJE V PREKMURJU

odhod:
št. dni: 3
prevoz:
cena: že od 240.00 €/osebo
organizator: RELAX TURIZEM d.d.

Cena vključuje:

  • Prevoz z avtobusom turistične kategorije (HD, klima, WC, video) z vključenimi cestninami in parkirninami
  • 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu 4* – sobe 1/2 TWC (plačilo z boni)
  • 1 x večerja v hotelu 4*
  • kopanje (notranji bazen s termalno vodo)
  • Štajerska malica v bližini Lenarta
  • Postanek pri najvišjem razglednem stolpu v Sloveniji (Stolp Vinarium) in vzpon na stolp z dvigalom
  • PROGRAM MARTINOVANJA na vinogradniški kmetiji: sprejem gostov (pečen kostanj in mošt). Martinovo kosilo in krst mošta. Pri večerji vključena pijača neomejeno (voda, mineralna voda in domače vino) in glasba.
  • Postanek v eni izmed oljarn. Pokušina sveže stiskanega bučnega olja in perec (prekmursku krušno pecivo). Možnost nakupa bučnega olja.
  • Ogledi po programu
  • Organizacija, izvedba in vodenje programa

Pogoj za izvedbo potovanja je najmanj 40 potnikov!

Program Potovanja:

1. DAN: LJUBLJANA-DOMŽALE-ŽALEC-CELJE-SLOVENSKA BISTRICA-MARIBOR-SLOVENSKA BISTRICA-MARIBOR-MORAVKE TOPLICE

Odhodi avtobusov iz različnih vstopnih postaj v Sloveniji: JESENICE (avtobusna postaja pri železniški postaji) – 05.30, LESCE (avtobusna postaja) – 05.50, KRANJ (avtobusna postaja pred Creino) – 06.20, LJUBLJANA (avtobusna postaja, peron 29) – 07.00, DOMŽALE (izpred Mercator centra) – 07.30, ŽALEC (avtobusna postaja) – 08.00, CELJE (avtobusna postaja) – 08.20, SLOVENSKA BISTRICA (avtobusna postaja) – 09.00, MARIBOR (zunanja avtobusna postaja) – 09.30. Nadaljevanje vožnje. V bližini Lenarta postanek za »štajersko malico«. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v Terme 3000. Namestitev v hotelu. Prosto za kopanje (notranji bazen s termalno vodo), sprehode in samostojne aktivnosti. Večerja. Nočitev.

2. DAN: MORAVSKE TOPLICE-LENDAVA

Po zajtrku prosto za kopanje (notranji bazen s termalno vodo), sprehode in samostojne aktivnosti. V popoldanskih urah vožnja do Lendavskih goric. Postanek pri najvišjem razglednem stolpu v Sloveniji (Stolp Vinarium). Vzpon na stolp z dvigalom, od koder se ponuja čudovit pogled na tri države.  Ob 16.00 prihod na vinogradniško kmetijo. Sprejem gostov (pečen kostanj in mošt). Martinovo kosilo in krst mošta. Pri večerji vključena pijača neomejeno (voda, mineralna voda in domače vino) in glasba. Vrnitev v hotel. Nočitev.

3. DAN: MORAVSKE TOPLICE-MARIBOR-SLOVENSKA BISTRICA-CELJE-ŽALEC-DOMŽALE-LJUBLJANA

Po zajtrku prosto za kopanje (notranji bazen s termalno vodo), sprehode in samostojne aktivnosti. Ob 12.00 odhod iz hotela. Postanek v eni izmed oljarn. Pokušina sveže stiskanega bučnega olja in perec (prekmursku krušno pecivo). Možnost nakupa bučnega olja. V popoldanskih urah odhod proti domu.

Doplačila:

Za enoposteljno sobo 60 €. Za posredovanje 18 € na prijavnico (voucher).

Popusti: