PARIZ

odhod:
št. dni: 3
prevoz:
cena: že od 470.00 €/osebo
organizator: Sajko turizem d.o.o.

Cena vključuje:

  • Polet na relaciji Zagreb–Pariz–Zagreb.
  • 2 x prenočišče z zajtrkom v hotelu**/*** v sobah 1/2 TWC.
  • Letališke takse.
  • Avtobusni transfer iz letališča do hotela in nazaj (prvi dan z vključeno krožno vožnjo).
  • Vozovnice za metro prvi dan in za drugi večer.
  • Slovensko vodenje in organizacijo.

CENA: 470 EUR pri najmanj 15 potnikih,  515 EUR pri najmanj 15 potnikih.

OPOMBA: Organiziran tudi odhod v juliju (odhod 3.7.2020, cena že od 390 EUR/osebo). Program vključuje polet iz Benetk z Easyjetom z vključeno ročno prtljago in organiziranim transferjem iz Maribora do letališča.

Program Potovanja:

1. DAN: ZAGREB-PARIZ

Zbor potnikov na letališču Zagreb ob 7. uri zjutraj (možnost organiziranega prevoza iz Ljubljane, Celja in Maribora). Polet letala družbe Croatia Airlines ob 9.00 zjutraj  in pristanek v Parizu predvidoma ob 11.05 uri.

Avtobusna vožnja v PARIZ in takojšen krožni panoramski ogled mesta: trg Bastille, mestna hiša, ulica Rivoli, trg Concorde, Elizejske poljane, Elizejska palača, trg Trocadero, Eifflov stolp, opera ... Nastanitev v hotelu, nato nadaljujemo z ogledi v popoldanskem času (prevoz z metrojem). Vožnja do mestnega otoka s pravosodno palačo, najstarejšo uro, Conciergerie in katedralo Notre Dame. Sprehod v Latinsko četrt do Sorbone, Panteona in Luksemburških vrtov. Še večerni sprehod okrog centra Georges Pompidou, vrnitev v hotel in nočitev. 

2. DAN: PARIZ

Po zajtrku prost dan za oglede ali nakupe (možen odhod v zabaviščni park Eurodisney) ali možnost organiziranega ogleda z vodnikom: vzpon na Eifflov stolp, vožnja z vlakom v Versailles  in ogled soban dvorca  »sončnega kralja« Ludvika XIV. Proti večeru zbor vseh potnikov  v Parizu in vzpon na hrib Montmartre (prevoz z metrojem), ogled cerkve Sacre Couer in sprehod do trga umetnikov Place du Tertre ter do zabaviščne ulice Pigalle. Vrnitev v hotel in nočitev. 

3. DAN: PARIZ-ZAGREB

Po zajtrku  prosto za samostojne oglede in nakupe. Samostojno ali po želji z vodnikom možnost obiska katerega izmed številnih muzejev (muzej Louvre, muzej impresionistov, Rodinov muzej ...).  Možnost vožnje z ladjico po reki Seini. Popoldan transfer na letališče in polet ob 18.30 s pristankom v Zagrebu ob 20.20. Možnost organiziranega prevoza nazaj v Slovenijo

Doplačila:

Za enoposteljno sobo  60 EUR,  za vzpon na Eifflov stolp (z metrojem) 30 EUR, za izlet v Versailles z vlakom vključno z vstopnino za dvorec 45 EUR (otroci do 18. let plačajo 25 EUR), za plovbo z ladjico po reki Seni cca. 15 EUR (na licu mesta vodniku), za prevoz z metrojem (v prostem času), za organiziran povratni prevoz iz Maribora, Slovenske Bistrice, Celja in Ljubljane do letališča Zagreb 35 EUR. Za posredovanje 18 € na prijavnico (voucher).

Popusti: