DUBAI & ABU DHABI - 7 nočitev let iz Ljubljane

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 9
prevoz:
cena: že od €/osebo

Cena vključuje:

  • letalski prevoz na relaciji Ljubljana – Istanbul – Sharjah – Istanbul – Ljubljana s pristojbinami
  • avtobusni prevoz z letališča do hotela in nazaj
  • 7 x nočitev v hotelu Movenpick Al Mamzar Hotel Dubai 4* s storitvijo nočitev z zajtrkom
  • voden ogled mesta Dubaj v angleškem jeziku
  • voden ogled mesta Abu Dhabi v angleškem jeziku
  • lokalnega vodnika na destinaciji, ki govori angleški in slovenski jezik
  • organizacijo potovanja

OPOMBE: Ogledi so vodeni v angleškem jeziku. Goste ob prihodu v Dubaj sprejme slovenski predstavnik.Zaporedje ogledov in čas predvidenega poleta se lahko spremeni zaradi organizacijskih razlogov, vendar se program ogledov s tem ne spremeni. Pogoj za izvedbo programa je 20 prijavlenih oseb. 

Program Potovanja:

1. DAN: LJUBLJANA – ISTANBUL

Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana dve uri pred poletom letala ob predvidoma 07.35 uri. Polet letala na redni liniji Turkish Airlines (TK1062) ob predvidoma 09.35 uri s pristankom na letališču v Istanbulu ob predvidoma 13.40 uri. Ob doplačilu možnost ogleda mesta Istanbul z najpomembnejšimi znamenitostmi.

2. DAN: ISTANBUL – SHARJAH - DUBAJ

Nadaljevanje leta proti Sharjah ob predvidoma 01.00 uri, na redni liniji Turkish Airlines (TK754). Pristanek na letališču Sharjah ob predvidoma 06.25 uri. Transfer do hotela Movenpick Al Mamzar Hotel DubaI 4*. Namestitev in nočitev.

3. DAN: DUBAJ

Zajtrk. Po zajtrku ogled mesta Dubaj. Najprej se bomo ustavili pri hotelu Atlantis the Palm (zunanji ogled hotela), nato bomo pot nadaljevali pot do Burj Al Arab. V trdnjavi Al Fahidi, mestnem muzeju, bomo spoznali zgodovino mesta in okoliških območij, nato pa bomo z ladjicami (Abra vodni taksi) prečkali Dubai Creek in si ogledali tržnico z zlatom in začimbami. Izjemno živahna tržnica je bogata z aromatičnimi začimbami in razkošno ponudbo zlatih izdelkov. Med izletom bomo skupaj obiskali še zlatarno in trgovino z usnjenimi izdelki. Povratek v hotel in prosti čas.

4. DAN: DUBAJ – ABU DHABI

Po zajtrku se odpravimo v Abu Dhabi. Po 2 urni vožnji po obalno puščavski cesti prispemo v Abu Dhabi - glavno mesto ZAE. Med panoramsko vožnjo bomo občudovali čudesa tega mesta. Zapeljemo se do veličastne mošeje šejka Zayeda - ena največjih mošej na svetu, ki vas bo očarala s svojim razkošjem. V bližini se nahaja tudi znamenito sprehajališče Corniche. Nato sledi vožnja do Heritage Village, muzeja, ki so ga uredili kot tradicionalno vas. Zapeljemo se še mimo očarljivega hotela Emirates Palace in obiščemo prodajalno s preprogami. Nato sledi povratek v hotel in nočitev.

5. , 6.,  7. in 8. DAN: DUBAJ

Zajtrk. Dan namenjen počitku, sprostitvi, nakupom individualnim izletom, fakultativnim izletom (ob doplačilu).

9. DAN: SHARJAH – ISTANBUL – LJUBLJANA

V zgodnjih jutranjih urah prevoz do letališča. Sledi letalski prevoz na liniji Turkish Airlines (TK755) ob predvidoma 07.55 uri po lokalnem času. Pristanek letala na letališču Istanbul ob predvidoma 11.35 uri. Nadaljevanje leta proti Ljubljani na redni liniji Turkish Airlines (TK1063) ob predvidoma 18.45 uri. Pristanek na letališču v Ljubljani ob predvidoma 19.00 uri. 

Doplačila:
  • za namestitev v hotelu Bin Majid Beach resort 5* (Ras Al Khaimah) s storitvijo ALL INCLUSIVE 200 € po osebi.
  • za TT cca. 5 EUR po osebi na dan (na mestu samem).
  • za oglede ki niso vključeni v program.
  • ogled mesta Istabul 30 € po osebi
  • za dodatno zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco.
  • za posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher).
Popusti: