FEŠTA NA OTOKU BRAČU in OBIRANJE OLJK

odhod:
št. dni: 5
prevoz:
cena: že od 299.00 €/osebo
organizator: RELAX TURIZEM d.d.

Cena vključuje:

- Prevoz z avtobusom turistične kategorije z vključenimi cestninami (hd, klima, WC, video).
- 4 x ALL INCLUSIVE v hotelu Waterman Supetrus Resort 4* (sobe1/2 TWC B/T T SAT TV S KL).
- Pozdravno pijačo.
- Vsak večer glasba.
- Gost presenečenja. 
- Bogat animacijski program (ekipa RELAX TURIZEM).
- Program obiranja oljk.
- »Maslinarska marenda«. 
- Obisk oljarne in degustacija oljčnih olj.
- Spremljava oz. vodenje.
- Organizacijo in izvedbo programa.

Program Potovanja:

ALL INCLUSIVE vključuje:

  • Samopostrežni zajtrk, samopostrežno kosilo in samopostrežno večerjo s solatnim bifejem.
  • Show cooking.
  • Popoldan kava, čaj in pecivo.
  • Pijača pri obrokih in v all inclusive barih v naselju med 10.00 in 23.00 uro (točene domače alkoholne in brezalkoholne pijače).
  • Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu (do zasedbe mest).
  • Uporabo notranjega bazena z whirlpoolom (zaprt od 15.6. do 15.9.).
  • Športne dejavnosti: tenis (1 ura tenisa na dan na sobo, glede na zasedenost), namizni tenis, mini golf, balinanje, uporabo igrišča za odbojko na mivki, lokostrelstvo z animacijsko ekipo (vse ob predhodni rezervaciji), uporabo fitnesa in jogging steze).

 

1.DAN: SLOVENIJA-OTOK BRAČ

Odhodi avtobusov iz različnih vstopnih postaj v Sloveniji:

AVTOBUS ŠT. 1:DRAVOGRAD (avtobusna postaja) – 00.10, SLOVENJ GRADEC (avtobusna postaja) – 00.40, VELENJE (avtobusna postaja) – 01.10, CELJE (avtobusna postaja) – 01.50, ŽALEC (avtobusna postaja) – 02.10, LJUBLJANA (avtobusna postaja peron 29) – 03.20, NOVO MESTO (avtobusna postaja) – 04.20, ČATEŽ (postajališče GRIČ) – 05.00.

AVTOBUS ŠT. 2:MURSKA SOBOTA (avtobusna postaja) – 02.15, RADENCI (avtobusna postaja) – 02.30. GORNJA RADGONA (avtobusna postaja) – 02.45, LENART (avtobusna postaja) – 03.10, MARIBOR (nova avtobusna postaja peron 1-5) – 03.40, PTUJ (ispred Merkatorjeve trgovine, Zagrebška ul. 4) – 04.05.

Vožnja s krajšimi postanki po avtocesti mimo Zagreba, Karlovca in Zadra do Splita. Sprehod po splitski rivi in tržnici. Vožnja s trajektom do Supetra na otoku Braču.  Namestitev v hotelu Waterman Supetrus Resort 4*. Pijača dobrodošlice. Storitev ALL INCLUSIVE. Po večerji plesna glasba in animacijski program. Nočitev

 

2.DAN: OTOK BRAČ

Po zajtrku prosto za kopanje, sončenje in sprehode. Storitev ALL INCLUSIVE in animacijski program. Po kosilu proti doplačilu izlet po otoku. Po večerji druženje ob glasbi in animacijskem programu. Nočitev.

 

3.DAN: OTOK BRAČ

Po zajtrku program obiranja oljk. Sprehod do nasada oljk. Sprejem gostov in dobrodošlica. Predstavitev tradicije oljkarstva na otoku Braču in zanimivosti o pridelovanju oljčnih olj. Obiranje oljk ob tradicionalni dalmatinski glasbi in »maslinarska marenda«. Obisk oljarne z degustacijo oljčnega olja. Možnost nakupa.  Po večerji druženje ob glasbi in animacijskem programu z »gostom presenečenja«. Storitev ALL INCLUSIVE. Nočitev.

4.DAN: OTOK BRAČ

Po zajtrku prosto za kopanje, sončenje in sprehode. Ob 10.00 uri proti doplačilu izlet z ladjo na otok Šolta s vključenim kosilom (»fish piknk«). Vrnitev v hotel. Po večerji druženje ob glasbi in animacijskem programu. Storitev ALL INCLUSIVE. Nočitev.

5.DAN: OTOK BRAČ-SLOVENIJA

Po zajtrku odhod iz hotela. Vožnja s trajektom na relaciji Supetar-Split. Nadaljevanje vožnje z avtobusom s krajšimi postanki mimo Zadra, Karlovca in Zagreba do Slovenije. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

 

Pogoj za izvedbo potovanja je najmanj 40 prijavljenih oseb!

Doplačila:
- Turistična taksa 1,40 € po odrasli osebi na dan, za otroke od 12. do 18. leta 0,70 €.
- Izlet po otoku 15 € po osebi. 
- Izlet z ladjo na otok Šolta (»fish piknik«) 39 € po osebi. 
- Doplačilo za enoposteljno sobo 80 €. 
- Za posredovanje 18 € na prijavnico (voucher).
Popusti: