KRIŽARJENJE PO TIHEM OCEANU

odhod:
št. dni: 19
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: RELAX TURIZEM d.d.

Cena vključuje:

2-posteljne notranje kabine od .......4.179 EUR

2-posteljne zunanje kabine od ........4.379 EUR

2-posteljne balkonske kabine od ...5.979 EUR

2-posteljne concierge kabine od ....6.319 EUR

2-posteljne suite od ..........................8.855 EUR

CENA VKLJUČUJE:

 • Križarjenje po programu
 • Eno nočitev v Papeete v hotelu 4* pred križarjenjem
 • Pristaniške takse in ladijske pristojbine
 • Namestitev v vrhunsko opremljenih kabinah ali suitah izbrane kategorije
 • Bulgari kopalniško kozmetiko
 • Razširjeni polni penzion z obroki v ladijski glavni restavraciji in specializiranih restavracijah, brez vnaprej določenih terminov
 • Brezplačno 24-urno sobno postrežbo
 • Sokove, vodo iz steklenice, cappuccino, espresso, čaj
 • Lokalne prevoze iz pristanišča do mesta, kjer je to možno
 • Predstave v gledališču, zabavne večerne programe v salonih in barih z živo glasbo, vstop v casino
 • Športne aktivnosti, uporabo bazena, fitnes center, delavnice

NAMESTITEV V CONCIERGE IN SUITE KATEGORIJAH VKLJUČUJE ŠE DODATNE STORITVE:

 • Steklenico penečega vina
 • Vstop v concierge ali executive prostore na ladji
 • Neomejen vstop na Canyon Ranch SpaClub teraso
 • Brezplačen internetni dostop
 • Darilo dobrodošlice
 • 24-urni butler servis v suitah
 • In-suite bar s 6 steklenicami izbranih alkoholnih pijač v suitah

OPOMBE: Čas za prijavo: do 60 dni pred odhodom. V skladu s splošnimi pogoji si Relax pridržuje pravico do spremembe cene potovanja zaradi sprememb v menjalniškem tečaju ali sprememb v tarifah prevoznikov, kakor tudi pravico do spremembe dneva, čas in kraja odhoda na potovanje, če se spremeni letalski ali ladijski vozni red ali pa zaradi nepredvidene višje sile. Spremeni se lahko tudi smer potovanja, če se spremenijo bistveni pogoji potovanja (spremenjen vozni red, elementarne nesreče, nezanesljiv položaj na nekem področju ipd.). Potniki morajo imeti veljaven potni list še vsaj 6 mesecev po prihodu v posamezno tujo državo. pridržujemo si pravico do odpovedi potovanja v primeru premajhnega števila prijavljenih.

Program Potovanja:

1.DAN - PAPEETE (TAHITI)

Pristanek na letališču. Prevoz do hotela. Po krajšem počitku čas za večerni sprehod po mestu. Povratek v hotel. Nočitev.

2.DAN - PAPEETE (TAHITI)

Po zajtrku prosto, priporočen ogled mestne tržnice. Okoli 12. ure odhod proti pristanišču in nato okoli 13. ure vkrcanje na ladjo Oceania Regatta. Ladja bo do naslednjega dne privezana v pristanišču. Ogled znamenitega Bougainville parka, katedrale Notredame of Papeete in ogled spomenika Pouvanaa Oopae.

3.DAN - MOONREA (FRANCOSKA POLINEZIJA)

Zgodaj zjutraj plovba proti zelenmu otoku Moonrea. Do predvidenega izplutja prosto za kopanje, sončenje, sprehode, vožnjo s kanuji ali potapljanje. priporočen izlet do slapov Afareaitu. Po večerji večerni program na ladji.

4.DAN - RAINTEA (FRANCOSKA POLINEZIJA)

Po zajtrku prosto. Možen obisk plantaž in ogled pridelovanja vanilije. Priporočen izlet s kajakom po reki Faaroa. Odhod ladje ob 23. uri. Nočna plovba.

5.DAN - BORA BORA (FRANCOSKA POLINEZIJA)

Po zajtrku prosto. Otok katerega je 1777. leta odkril James Cook je danes znan kot najbolj romantičen otok na svetu. Možnost večih aktivnosti, kot so športno plezanje, smučanje na vodi, plavanje, potapljanje, ribolov (tune, mahi-mahi...). Večerja. Izplutje ladje.

6. IN 7.DAN - RAZVAJANJE NA LADJI

Po zajtrku prosto. Možnost raznih animacijskih in športnih aktivnosti. Možnost obiska centra dobrega počutja. Večerni ogled predstave v ladijskem teatru.

8.DAN - PAGO PAGO (AMERIŠKA SAMOA)

Po zajtrku možen obisk ene izmed številnih tovarn za predelavo tunov ali za potapljanje v kristalnih vodah ene od zaščitenih lagun. Priporočen ogled "fale", paviljona, kjer lokalni umetniki izvajajo različne predstave za obiskovalce.

9.DAN - RAZVAJANJE NA LADJI

Po zajtrku prosto. Možnost obiska pete palube. Čas za nakupovanje ali igranje iger na srečo v ladijski igralnici. Večerja. V večernih urah gala vzdušje z dobro zabavo.

10.DAN - APIA (SAMOA)

Zajtrk. Ogled Apie, ki se nahaja na severni strani Upolu drugega največjega otoka Samoe, kateri ponuja spektakularne deževne gozdove, slapove, peščene sipine ali biserne plaže. Priporočen obisk hiše pisatelja Roberta Louisa Stevensona, ki je zdaj postala muzej njemu v čast.

11.DAN - RAZVAJANJE NA LADJI

Po zajtrku prosto za razvajanje na ladji. Priporočen obisk desete palube, kjer lahko najdete ladijsko knjižnjico v kateri je možna izposoja dobrega čitiva za branje.

12.DAN - SUVA (FIJI)

Po zajtrku obisk tropskih pragozdov okoli prestolnice Fijija. Priporočen sprehod po ulici Victoria Parade s številnimi trgovinami in restavracijami.

13.DAN - LAUTAKE (FIJI)

Po zajtrku ogled mesta Lautake. Vzdevek tega drugega po veličini mesta na Fijiju je "Sugae City", zaradi številnih nasadov sladkornega trsa. Proti doplačilu možen najem čolna ali ogled pragozdov. Priporočen tudi obisk lokalnih lončarjev ali farm orhidej.

14. IN 15.DAN - RAZVAJANJE NA LADJI

Po zajtrku prosto za razvajanje na ladji. Možnost raznih animacijskih in športnih aktivnosti. Prosto za kopanje v bazenu, sončenje. Po večerji možen ogled predstave na ladijskem teatru.

16.DAN - NORFOLŠKI OTOK (AVSTRALIJA)

Po zajtrku ogled Norfološkega otoka. Zunanji teritorij Avstralije vas bo navdušil z njegovo kombinacijo močnih sten, veličastnih borovcev, turkiznih lagun in smaragdnih golf zelenic. Občudovali boste naravne lepote otoških parkov in rezervatov. Priporočen obisk spomenika kapitana Cooka s čudovitim pogledom na mesto.

17.DAN - RAZVAJANJE NA LADJI

Po zajtrku prosto za razvajanje na ladji. Možnost raznih animacijskih in športnih aktivnosti. Prosto za kopanje v bazenu, sončenje. Večer izkoristite za ogled še neznanih kotičkov ladje ali si privoščite večerjo v ladijski restavraciji.

18.DAN - BAY OF ISLANDS (NOVA ZELANDIJA)

Po zajtrku možnost opazovanja letečih delfinov ali modrih delfinov. Sama lokacija slovi za eno od najboljših svetovnih destinacij za potapljanje. Priporočen obisk zgodovinske hiše Waitangi Treaty, kjer je bila podpisana ustavna listina Nove Zelandije. Prosto za samostojne oglede.

19.DAN - AUCKLAND (NOVA ZELANDIJA)

Prihod ladje ob osmi uri. Odhod na letališče. Proti doplačilu možnost podaljšanja bivanja.

Doplačila:
 • Dodatek na postrežbo oz. napitnine na ladji 16 USD/dan/osebo in 23 USD/dan/osebo pri suitah, katere vam ladjar samodejno zaračuna na ladijski račun
 • Fakultativni izleti, ki jih ponuja ladjar in bodo vodeni v enem izmed svetovnih jezikov (angleščina, nemščina, italijanščina...)
 • Doplačilo za pijačo, ki ni del ponudbe in jo naročite v baru/restavraciji
 • Doplačila za pranje perila
 • Zdravstveni in lepotni tretmaji
 • Frizerski salon
 • Telefonski klici
 • Doplačilo za dodatno nočitev v hotelu 4* pred križarjenjem od 150€/osebo/noč
 • Doplačilo za dodatno nočitev v hotelu po križarjenju od 170€/osebo/noč
 • Povratni letalski prevoz od 1.680€/osebo
Popusti: