BRAZILIJA- KARNEVAL V RIO DE JANEIRU

odhod:
št. dni: 7
prevoz:
cena: že od 2890.00 €/osebo
organizator: Relax Turizem d.d.

Cena vključuje:

 • letalske prevoze po programu z vključenimi letališkimi pristojbinami in taksami
 • 6 x nočitev v hotelu 3*/ 4* (Rio de Janeiru) v 1/2 TWC
 • ogled mesta po programu
 • lokalne transferje po programu
 • spremljavo oziroma vodenje v slovenskem jeziku
 • organizacijo in izvedbo potovanja

CENA: 2.890 EUR (pri najmanj 10 potnikih)

 

OPOMBE: Čas za prijavo: 60 dni pred odhodom. V skladu s splošnimi pogoji si Relax pridržuje pravico do spremembe cene potovanja zaradi sprememb v menjalniškem tečaju ali sprememb v tarifah, prevoznikov kakor tudi pravico do spremembe dneva,časa in kraja odhoda na potovanje,če se spremeni letalski ali ladijski vozni red ali pa zaradi nepredvidene višje sile. Spremeni se lahko tudi smer potovanja,če se spremenijo bistveni pogoji potovanja (spremenjen vozni red,elementarne nesreče,nezanesljiv položaj na nekem območji ipd.). Pridržujemo si pravico do odpovedi potovanja v primeru premajhnega števila prijavljenih.

Program Potovanja:

1.DAN: EVROPA-RIO DE JANEIRO

Zbirališče potnikov na enem izmed evropskih letališč (Dunaj, Benetke, München itd.). Let z vmesnim postankom do Ria de Janeira. Prihod v jutranjih urah. Po opravljenih carinskih formalnostih (ESTA) vožnja do hotela v bližini Copacabane. Namestitev v hotelu. Nočitev.

2.DAN: RIO DE JANEIRO

Po zajtrku prosto za samostojne oglede in sprehode ob 8 km dolgi promenadi ter kopanje na eni od znanih plaž (Copacabana ali Ipamena). V popoldanskih urah ogled karnevalskega dogajanja na znamenitem sambradromu (proti doplačilu nakup vstopnic za sambadrom glede na razpoložljivost na mest samem). Nočitev.

3.DAN: RIO DE JANIERO

Po zajtrku ogled mesta. Vožnja ob laguni Rodrigo de Freitas do stadiona Maracana, ki je bil središče sveta v času svetovnega nogonetnega prvenstva. Krajši ogled. Nadaljevanje vožnje skozi deževni gozd Tijuca, kjer uspeva tropsko rastlinje do hriba Corcovado. Vzpon na hrib in ogled enega od sedmih čudes modernega sveta- kip Kristusa Odrešenika, ki je tudi simbol mesta. Z odprtimi rokami objema mesto in sprejema obiskovalce. V popoldanskih urah vrnitev v mesto do predela Santa Teresa. Sprehod po umetniškem stopnišču Selaron do obokov Lape. V centru mesta postanek za ogled katedrale Metropolitan in Cinelandia. V vrnitev v hotel. V večernih urah sprehod po znameniti promenadi. Nočitev.

4.DAN: RIO DE JANEIRO

Po zajtrku vožnja skozi mestne predele Flamengo in Botafogo do postaje kabinske žičnice in vožnja na grič Pao de Acucar (Sladkorni grič), ki ponuja nepozaben pogled na eno najlepših mest na svetu. V popoldanskih urah ogled karnevalskega dogajanja. Vrnitev v hotel. Nočitev.

5.DAN: RIO DE JANEIRO

Po zajtrku prosto za kopanje, sončenje, samostojne oglede in nakupe. Proti doplačilu možnost izleta v Petropolis, ki leži v hribovitem zaledju Ria. Ogled nekdanje rezidence cesarske družine. V popoldanskih urah ogled karnevalskega dogajanja. Vrnitev v hotel. Nočitev.

6.DAN: RIO DE JANEIRO

Zajtrk. Prosto za kopanje, sončenje, samostojne oglede in nakupe. Možnost obiska ene od številnih prestižnih draguljarn. V popoldanskih urah ogled karnevalskega dogajanja. Vrnitev v hotel. V večernih urah možnost ogleda predstave s folklornim programom in znamenite brazilske sambe "Platforma show". Nočitev.

7.DAN: RIO DE JANEIRO-EVROPA

Zajtrk. V dopoldanskih urah vožnja do letališča. Polet proti Evropi.

Doplačila:
 • Za prevoz iz Slovenije do letališča (eno izmed evropskih letališč) in nazaj.
 • Za napitnine (na mestu samem).
 • Za izlet v Petropolis pribl. 70 USD/osebo (na mestu samem).
 • Za ogled predstave s folklornim programom in znamenite brazilske sambe "Platforma show" pribl. 140 USD/osebo (na mestu samem) z vključeno večerjo.
 • Za ogled karnevalskega dogajanja na Sambadromu na mestu samem.
 • Za zdravstveno zavarovanje z asistenco. 
 • Zavarovanje odpovedi potovanja (5% vrednosti celotnega aranžmaja).
 • Posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher).
Popusti:

/