KVARNERSKA TURA

odhod:
št. dni: 8
prevoz:
cena: že od 479.00 €/osebo
organizator: RELAX TURIZEM d.d.

Cena vključuje:

 • Prevoz z Relaxovim nadstandardnim avtobusom turistične kategorije z vključenimi taksami in cestninami (hd, klima WC, video).
 • Trajektne prevoze po programu.
 • 2 x polpenzion v hotelu 3* (1/2 TWC) v Pagu.
 • 2 x polpenzion v hotelu 3* (1/2 TWC) v Njivicah na otoku Krku.
 • 3 x polpenzion v hotelu 4* (1/2 TWC) v Malem Lošinju na otoku Lošinj.
 • Izlet po otoku Pag (Pag–Kolan–Novalja–Lun) s pokušino paškega sira, prikazom tradicije izdelovanja paške čipke in postankom za kosilo (paška jagnjetina).
 • Izlet z ladjo na Goli otok z vključenim kosilom (»fish piknik«).
 • Izlet po otoku Krk (Krk–Vrbnik–Dobrinj) s pokušino odličnega belega vina »vrbnička žlahtina« in postankom za kosilo v Dobrinju (»šurlice«).
 • Izlet po okolici in ogled mesta Mali Lošinj.
 • Oglede po programu (brez vstopnin za oglede, ki niso vključeni v program).
 • Organizacijo, izvedbo, spremljavo in vodenje.

Program Potovanja:

1. DAN: SLOVENIJA–OTOK PAG

Odhodi avtobusov z različnih vstopnih postaj v Sloveniji.

MURSKA SOBOTA (avtobusna postaja) - 1.15, RADENCI (avtobusna postaja) - 1.30, GORNJA RADGONA  (avtobusna postaja) - 1.45, LENART (avtobusna postaja) - 2.10, MARIBOR (nova avtobusna postaja, peroni 1-5) - 2.40, CELJE (avtobusna postaja) - 3.40, ŽALEC (avtobusna postaja) - 4.00, DOMŽALE (ispred  Mercator centra) - 4.40, LJUBLJANA (avtobusna postaja, peron 29) - 5.00, NOVO MESTO (parkirišče pred Qulandijo). Vožnja s krajšimi postanki po avtocesti mimo Zagreba in Karlovca do otoka Pag.  

Vožnja s krajšimi postanki po avtocesti mimo Zagreba in Karlovca do mesta Pag. Namestitev v hotelu 3*. Prosto. Večerja. Nočitev.

2. DAN: OTOK PAG

Po zajtrku prosto za kopanje, sončenje, sprehode itd. V popoldanskih urah izlet po otoku Pagu (Pag–Kolan–Novalja–Lun) s pokušino paškega sira, prikazom tradicije izdelovanja paške čipke in postankom za kosilo (paška jagnjetina). Vrnitev v hotel. Večerja. Nočitev.

3. DAN: OTOK PAG–OTOK KRK

Po zajtrku vožnja do trajektnega pristanišča Žigljen. Prevoz s trajektom do Prizne ob jadranski magistrali. Vožnja po slikoviti jadranski magistrali do Senja. Izlet z ladjo na Goli otok z vključenim kosilom (»fish piknik«). V popoldanskih urah nadaljevanje poti skozi Novi Vinodolski in Crikvenico do otoka Krk. Namestitev v hotelu v Njivicah. Večerja. Nočitev.

4. DAN: OTOK KRK

Po zajtrku prosto za kopanje, sončenje, sprehode itd. V popoldanskih urah izlet po otoku Krk (Krk–Vrbnik–Dobrinj) s pokušino odličnega belega vina »vrbnička žlahtina« in postankom za kosilo v Dobrinju (»šurlice«). Vrnitev v hotel. Večerja. Nočitev.

5. DAN: OTOK KRK–CRES–MALI LOŠINJ

Po zajtrku prevoz s trajektom (Valbiska–Merag) do otoka Cres. Nadaljevanje vožnje po otoku Cres in preko Osorske ožine do Malega Lošinja. Namestitev v hotelu. Večerja. Nočitev.

6. DAN: MALI LOŠINJ

Po zajtrku prosto za kopanje, sončenje, sprehode itd. Proti doplačilu možnost izleta z ladjo po lošinjskem arhipelagu. Večerja. Nočitev.

7. DAN: MALI LOŠINJ

Po zajtrku prosto za kopanje, sončenje, sprehode itd. V popoldanskih urah voden sprehod po okolici in ogled Malega Lošinja. Večerja. Nočitev.

8. DAN: MALI LOŠINJ-CRES-OPATIJA–SLOVENIJA

Po zajtrku vožnja do trajektnega pristanišča Porozina na Cresu. Trajektni prevoz na relaciji Porozina–Brestova. V popoldanskih urah prihod v Opatijo. Krajši postanek v centru mesta. Nadaljevanje vožnje do Slovenije. Prihod v Slovenijo v popoldanskih urah.

 

CENA velja pri najmanj 40 potnikih.

Doplačila:
 
 • Za dodatno zdravstveno zavarovanje.
 • Za posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher).
Popusti: