KROMPIRJEVE POČITNICE NA TAJSKEM

odhod:
št. dni: 9
prevoz:
cena: že od 1250.00 €/osebo
organizator: Relax Turizem d.d.

Cena vključuje:

 • letalske prevoze v ekonomskem razredu po programu z vključenimi letališkimi taksami in pristojbinami,
 • prevoze z letališč do hotela in nazaj,
 • prevoze s klimatiziranimi avtobusi po programu,
 • 4 x NOČITEV Z ZAJTRKOM v hotelu 3*/4* v Bangkoku,
 • 2 x NOČITEV Z ZAJTRKOM v hotelu 3*/4* v Pattayi,
 • oglede po programu,
 • angleško govoreče lokalne vodnike po programu (fakultativni izleti),
 • spremljava oziroma vodenje v slovenskem jeziku,
 • organizacijo in izvedbo potovanja.

  Cena: 1250 EUR (Minimalno število potnikov: 20)

 

OPOMBA: Čas za prijavo: 60 dni pred odhodom. V skladu s splošnimi pogoji si Relax pridržuje pravico do spremembe cene potovanja zaradi sprememb v menjalniškem tečaju ali sprememb v tarifah prevoznikov, kakor tudi pravico do spremembe dneva, časa in kraja odhoda na potovanje, če se spremeni letalski ali ladijski vozni red ali pa zaradi nepredvidene višje sile. Spremeni se lahko tudi smer potovanja, če se spremenijo bistveni pogoji potovanja (spremenjen vozni red, elementarne nesreče, nezanesljiv položaj na nekem območju,…). Pridržujemo si pravico do odpovedi potovanja v primeru premajhnega števila prijavljenih.
 

Program Potovanja:

1. DAN: EVROPA-BANGKOK

Zbirališče potnikov na enem izmed bližnjih evropskih letališč. Nočni let z vmesnim postankom do Bangkoka.

 

2. DAN: BANGKOK

Prihod na letališče Suvarnabhumi v Bangkoku. Po opravljenih carinskih formalnostih prevoz v center Bangkoka. Namestitev v hotelu. Prosto za samostojne aktivnosti (osvežitev, masaže, menjava denarja...). V večernih urah ogled slikovitega Sukhomwit bulevarja, ki ni samo eden najdaljših na Tajskem, temveč spada tudi med najdaljše na svetu. Obisk najlepše in najvišje terase v Bangkoku s prečudovitim razgledom na celoten Bangkok. Proti doplačilu možnost cenovno ugodne večerje in bogatega izbora cocktailov. Povratek v hotel ali po želji obisk nočnega Bangkoka. Nočitev.

 

3. DAN: BANGKOK

Po zajtrku prosto za samostojne oglede. Proti doplačilu voden ogled Bangkoka. Prihod na bregove znamenite reke Chao Phraya, v starem delu mesta Bangkok. Ogled kompleksa Grand Palace, ki velja za eno od največjih znamenitosti Tajske, spektakularne stavbe so bile zgrajene leta 1782. V nadaljevanju ogled templja Wat Pho (»Speči Buda«), budistični tempelj, ki hrani največjo zbirko slik Budhe, v njem pa je tudi 46-metrski kip Budhe. Postanek na lokalnih tržnicah. Proti doplačilu kosilo in vožnja po kanalih reke Chao Praya. Sprehod po slikovitih ulicah, polnih vonjav. Možnost ugodnega nakupa spominkov. V poznih popoldanskih urah povratek v hotel. V večernih urah obisk znamenitega zabaviščnega centra Nana, kjer so številne restavracije in nočni klubi. Nočitev.   

 

4. DAN: BANGKOK-PLAVAJOČA TRŽNICA (»Floating market«)

Po zajtrku prosto za samostojne oglede in nakupe. Proti doplačilu celodnevni izlet. Vožnja do znamenite plavajoče tržnice (Floating market), ki je od hotela oddaljena več kot 100 km (cca. 2 uri vožnje). Na tržnici je obvezen nakup začimb in spominkov, pri čemer se posamezne cene z barantanjem lahko znižajo tudi do 90%. Vožnja s čolnom (»longtail boat«) po slikovitih kanalih. Ogled  mostu na reki Kwai, ki je navdihnil tudi filmske ustvarjalce. V poznih popoldanski urah povratek v hotel. Zvečer organiziran skupinski ogled nočne tržnice Pat Pong in znamenite Khao San road, kjer so številne diskoteke in klubi (taksi prevoz proti doplačilu). Vrnitev v hotel. Nočitev.

 

5. DAN:  BANGKOK

Po zajtrku prosto za individualne oglede. Proti doplačilu organiziran odhod s taksi prevozom na največjo tržnico s tekstilom, tehniko in spominki Pratunam. Tržnica se razprostira na nekaj tisoč kvadratnih metrih s številnimi stojnicami, večnadstropnimi trgovinami in butiki po neverjetno nizkih cenah. Možnost nakupa unikatnih tajskih izdelkov. Trgovci pa ponujajo tudi številne kopije, sicer znanih blagovnih znamk. V popoldanskih urah vožnja s taksi prevozom do Terminala 21, najsodobnejšega »shopping« centra v Bangkoku. V večernih urah ogled najbolj znane ulice rdečih luči (red light district area). Vrnitev v hotel. Nočitev.

 

6. DAN:  BANGKOK-PATTAYA 

 Po poznem zajtrku odhod iz Bangkoka. Vožnja proti znamenitemu letoviškemu mestu Pattaya. Po prihodu namestitev v hotelu. Prosto za kopanje, sončenje, sprehode in nakupe. Zvečer ogled znamenite ulice z bogatim nočnim utripom »Walking street«, ki privablja milijone turistov iz vsega sveta. Nočitev. 

 

7. DAN: PATTAYA-NONG NOOCH TROPICAL-CHOMTIEN BEACH

Po zajtrku prosto za kopanje, sončenje, sprehode in nakupe. Proti doplačilu obisk botaničnega vrta Nong Nooch Tropical, ki se ponaša z bogato zbirkov orhidej in drugih eksotičnih tajskih rastlin, ter možnost ogleda tradicionalne tajske kulturne predstave v avtentičnih oblačilih, plesu in glasbi. Sledi še vrhunska predstava slonov ter možnost jahanja slonov. V popoldanskih urah prosto za kopanje in sončenje. Proti doplačilu možnost obiska koralnega otoka. Povratek v hotel. Zvečer možnost ogleda svetovno znanega Cabareta Alcazar, v katerem nastopajo zgolj transvestiti. Povratek v hotel. Nočitev.

 

8. DAN: PATTAYA-BANGKOK

Po zajtrku odhod iz Pattaye. Vožnja proti letališču Suvarnabhumi.  Po ureditvi letaliških formalnosti polet proti Evropi.

 

9. DAN: PATTAYA-BANGKOK

Prihod v Evropo oziroma na eno izmed bližnjih letališč. Po letaliških formalnostih odhod proti domu.

 

Doplačila:
 • Enoposteljna soba 120 EUR
 • Organiziran ogled Bangkoka (3.dan) 45 EUR po osebi
 • Prevozi s taksi vozili (na mestu samem)
 • Celodnevni izlet Damnoen Saduak-Kanchanaburi ("Most na reki Kwai") - 98 EUR po osebi (4.dan)
 • Izlet iz Pattaye v notranjost Tajske (vključeno jahanje slonov in kosilo) približno 68 EUR
 • Kosila in večerje (na mestu samem)
 • Napitnine (na mestu samem)
 • Prevoz iz Slovenije do letališča (eno izmed evropskih letališč) in nazaj
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
 • Zavarovanje odpovedi potovanja (5% vrednosti celotnega aranžmaja)
 • Posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher)
Popusti: