KRIŽARJENJE PO DALMACIJI 8 dni 2022

odhod:
št. dni: 8
prevoz:
cena: že od 689.00 €/osebo
organizator: Relax Turizem d.d.

Cena vključuje:

 • Križarjenje po programu
 • Namestitev v dvoposteljni kabinah (1/2 TWC S sef KL) v podpalubju
 • 6 x polpenzion (zajtrk in kosilo)
 • 1 x polni penzion (zajtrk, kosilo in »Kapetanova večerja«)
 • Luške pristojbine
 • Strošek goriva in posadke
 • Brezplačen dostop do interneta
 • Spremljava
 • Organizacija in izvedba potovanja.

OPOMBA:Pogoj za izvedbo potovanja  je najmanj 30 potnikov.

Program Potovanja:

1. DAN: SPLIT - MAKARSKA

Odhod avtobusa iz različnih vstopnih postaj v Sloveniji: MURSKA SOBOTA (avtobusna postaja) – 01.00, MARIBOR (avtobusna postaja na zunanji strani) – 02.00, SLOVENSKA BISTRICA (avtobusna postaja) – 02.30, CELJE (pred dvorano Zlatorog) – 03.15, ŽALEC (avtobusna postaja) – 03.40, DRAVOGRAD (avtobusna postaja) – 02.20, SLOVENJ GRADEC (avtobusna postaja) – 02.35, VELENJE (bencinska postaja Petrol pri gasilskem domu) – 03.05, DOMŽALE (izpred Mercator centra) – 04.10, LJUBLJANA (avtobusna postaja, peron 29) – 04.40, NOVO MESTO (bencinski servis Žabja vas) – 05.40. Vožnja s krajšimi postanki mimo Zagreba in Zadra do Splita. Predvidoma ob 10.00 uri prihod v dalmatinsko prestolnico. Sprehod po znameniti Splitski rivi in živahni tržnici. Pred vkrcanjem na ladjo, kavica na rivi. Odhod ladje GRADINA ob 13.00 uri. Križarjenje vzdolž dalmatinske obale v smeri Makarske. Kosilo na ladji. V popoldanskih urah postanek za kopanje v enem od zalivov Makarske rivijere. Nočitev v pristanišču v centru Makarske. V večernih urah prosto za samostojne  oglede in sprehode po znameniti promenadi, ki se ponaša s številnimi restavracijami, trgovinami in bari. Nočitev na ladji.

 

2. DAN: MAKARSKA - OTOK MLJET

Po zajtrku plovba v smeri otoka Mljet. Kopanje v enem izmed zalivov na polotoku Pelješcu. Kosilo na ladji. V popoldanskih urah prihod na otok Mljet. Nočitev v luki Pomena. V večernih urah prosto ta samostojne oglede, sprehode in proti doplačilu večerja v eni izmed idiličnih dalmatinskih konob.

 

3. DAN: OTOK MLJET - DUBROVNIK

Po zajtrku plovba mimo Elafitskih otokov v smeri Dubrovnika. Postanek za kopanje v kristalno čistem morju in kosilo na ladji. V popoldanskih urah prihod v Dubrovnik. V večernih urah sprehod Stradunu, eni od najlepših ulic na Mediteranu. Prosto za samostojne oglede, nakupe in prot doplačilu večerja. Nočitev na ladji v pristanišču Gruž.

 

4. DAN: DUBROVNIK - TRSTENIK

Po zajtrku odhod iz Dubrovnika in plovba proti polotoku Pelješac. Postanek v idiličnem dalmatinskem mestecu Trstenik. Prosto za kopanje, sončenje in sprehode. Kosilo na ladji. Proti doplačilu obisk vinske kleti in pokušina znamenitega vina »Dingač«. V večernih urah »Kapetanova večerja« na ladji in nočitev.

 

5. DAN: TRSTENIK - OTOK KORČULA

Po zajtrku plovba v smeri otoka Korčula. Kosilo na ladji v enem izmed idiličnih zalivov. Prosto za kopanje. V popoldanskih urah prihod v mesto Korčula, rojstni kraj svetovnega popotnika in pustolovca Marka Pola. Prosto za kopanje, sprehode in samostojne oglede. Nočitev v luki, tik ob mestu Korčula.

 

6. DAN: OTOK KORČULA - OTOK HVAR

Po zajtrku odhod ladje z otoka Korćula. Plovba v smeri »Paklenih otokov«, ki se nahajajo neposredno pred mestom Hvar. Postanek na »Paklenih otokih«. Prosto za kopanje in sončenje v kristalno čistem morju. Kosilo na ladji in prosto za kopanje in sončenje. V poznih popoldanskih urah prihod v mesto Hvar. V večernih urah prosto za sprehode in samostojne oglede. Nočitev na ladji.

 

7. DAN: OTOK HVAR - OTOK BRAČ - SPLIT

Po zajtrku plovba v smeri Otoka Brača. Postanek v zalivu Bobovište. Prosto za kopanje, sončenje in kosilo na ladji. V poznih popoldanskih urah prihod v Split. V večernih urah sprehod po znameniti »Splitski Rivi«. Proti doplačilu možnost večerje v eni izmed restavracij. Nočitev na ladji.

 

8. DAN: SPLIT - ZAGREB - SLOVENIJA

Po zajtrku izkrcanje z ladje. Prosto za sprehod po splitski tržnici in nakupe. Odhod avtobusa ob 12.00 uri. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

 

OPIS LADJE:18 dvoposteljnih kabin za 36 oseb (6 kabin je v podpalubju in 12 kabin na glavni palubi). Vsaka kabina je klimatizirana z lastnim tušem in WC-jem in je opremljena z omaro, sefom in sušilcem za lase. Saloni so klimatizirani. Na glavni palubi sta notranji in zunanji salon za goste ter bar, ki je gostom proti doplačilu na razpolago celi dan. Na tretji palubi je velik prostor za sončenje z ležalniki. Pristop za kopanje je urejen na krmi ladje (velika prostorna platforma).

Doplačila:
 • Turistična taksa 3,5 € po osebi na dan (na mestu samem).
 • Konzumacija pijač na ladji (na mestu samem).
 • Napitnina za posadko (na mestu samem).
 • Za namestitev v kabinah na glavni palubi 40 € po osebi.
 • Za posredovanje 20 € na prijavnico (voucher).
 • Vstopnina za Nacionalni park Mljet (na mestu samem).
 • Za samostojne oglede in vstopnine, ki niso vključeni v program.
 • Doplačilo za avtobusni prevoz 50 € po osebi (Slovenija-Split-Slovenija).
Popusti: