Smučanje v Italiji San Martino Di Castrozza - Sporting Clubresidence 3*

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 7
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Skifun

Cena vključuje:

- 7x najem

- Zunanje parkirišče

- Shramba za smučarsko opremo

- Notranji bazen

- Posteljnina in brisače

- Wellness in savna

Program Potovanja:

Smučišče:

San Martino di Castrozza je skozi leta postalo izredno priljubljeno italijansko smučarsko središče. Ponuja odlične namestitve in izvrstno smučarijo, kraj pa odlikujejo tudi zmerne cene, kar se izdatno pozna na obiskovalcih, saj te večinoma predstavljajo družine. V samem kraju je na voljo drsališče ter veliko druge dodatne ponudbe - bari, trgovine, restavracije, apres ski zabave. Na voljo vam je tudi 30 kilometrov tekaških prog. Po celotnem smučarskem področju se lahko vozite z brezplačnim smučarskim avtobusom.

Apartma:

V vseh apartmajih je na voljo kuhinjska niša, sef, TV, kopalnica s toalto in brezplačen WI-FI. Gostje imajo na voljo brezplačno uporabo igralne sobe, panoramske terase, shrambe za smuči in zunanje parkirišče. Proti doplačilu pa gostje lahko koristijo parkirni prostor v garaži. Ob predhodni najavi in proti doplačilu so dovoljeni manjši hišni ljubljenčki.

LOKACIJA:San Martino di Castrozza.

STORITEV:najem.

BAZEN:DA, notranji bazen.

INTERNET:Wi-fi BREZPLAČNO.

OSTALO:smučišče 200 m, ski bus 30 m. trgovina 300 m, center mesta 100 m, restavracija 100 m.

APP ZA 4 OSEBE - STUDIO ( 28m2):Studiji so obrnjeni na zadnjo stran rezidence. Dnevni prostor z raztegljivim kavčem, z drsnimi vrati ločen pograd, kuhinjska niša, jedilni kot, kopalnica z WC-jem, telefon, TV, sef in brezplačen Wi-Fi.

APP ZA 4 OSEBE ( 29 m2):Dnevni prostor s kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in raztegljivim kavčem, spalnica z raztegljivim kavčem ali ločenimi ležišči je od dnevnega prostora ločena z drsnimi vrati, kopalnica z WC-jem, balkon, telefon, TV, sef in brezplačen Wi-Fi.

Doplačila:

Ob prihodu je obvezno plačilo klubske kartice Princess Service, ki vključuje: posteljnino, brisače, kuhinjske krpe, končno čiščenje - razen kuhinjske niše in vstop v AquaVitalis sprostitveni center. Za TT 1,40 EUR po osebi na dan (na mestu samem), otroci do 12. leta oproščeni plačila TT. Kavcija za App 200 EUR (na mestu samem). SKIPASS SAN MARTIONO DI CASTROZZA za otroke od 8. do 16. leta 177 EUR ( 6 dnevni), za odraslo osebo 253 EUR ( 6 dnevni). Individualna šola smučanje za odrasle 25 EUR na uro. Za posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher).

Popusti:

Otrok do 8. leta BREZPLAČNO (SKIPASS).