Smučanje v Italiji Andalo - RESIDENCE ANTARES 3*

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 7
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Skifun

Cena vključuje:

- 7x najem
 

Program Potovanja:

Smučišče:

Andalo se nahaja v široki dolini razpeti med gorskim področjem Dolomiti Brenta in smučarskim središčem Paganella. Smučišče se lahko pohvali z modernimi napravami, ki so med seboj neprikinjeno povezane in s 50 km prog.

Apartmaji:

Prostorni in udobni apartmaji imajo povsem opremljene kuhinje, dnevne prostore s televizijskimi sprejemniki, spalne prostore z udobnimi ležišči, kopalne prostore z WC-ji in balkone s pogledi na okoliške Dolomite. Pri Skifunu se zavedamo, da je smučanje šport, ki zahteva regeneracijo telesa, zato nas je razveselilo dejstvo, da so za sprostitev vaših mišic in telesa na voljo finska savna, turška kopel, jacuzzi in sprostitveni kot z ležalniki. V objektu imate možnost uporabe brezplačne Wi-Fi povezave in varovane shrambe za vašo smučarsko opremo. Pred samim objektom imate na voljo tudi zunanji parkirni prostor (proti doplačilu na voljo še prostor v garaži), medtem ko se v neposredni bližini apartmajske hiše nahaja tudi postajališče smučarskega avtobusa, ki vas zapelje do 50 kilometrov smučarskih prog Paganella Ski.

LOKACIJA: 700 m do centra in smučišča.

STORITEV: najem.

BAZEN: ne.

INTERNET: Wi – fi na recepciji BREZPLAČNO.

Doplačila:

Za TT 2 EUR po osebi na dan (na mestu samem). SKIPASS od 8. do 16. leta 216 EUR, odrasla oseba 151 EUR. Za posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher).

Popusti:

Otrok do 8. Leta BREZPLAČNO. BREZPLAČA ŠOLA SMUČANJA ZA OTROK od 4. do 14. leta.