Smučanje v Italiji Monte Bondone - Cielo Aperto 3*

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 7
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Skifun

Cena vključuje:

- 7x najem

- Posteljnina in brisače

- Parkirni prostor (zunanje parkirišče)

- Shramba za smučarsko opremo

Program Potovanja:

Smučišče:

Smučarska destinacija Monte Bondone bo vašo pozornost pritegnila predvsem zaradi ugodnih cen, prijaznosti do družin ter nastanitev na smučišču. Monte bondone je nam Slovencem sorazmerno blizu (nekaj minut vožnje iz Trenta - Lago di Garda) in nam ponuja nekaj več kot 20 km izredno širokih in za družine prijaznih smučarskih prog, otroški vrtec na smučišču, skibar na smučišču, šolo smučanja, ločeno otroško smučišče za začetnike, 'baby cross', Snowpark…

Apartmajska hiša:

Apartmajska rezidenca ima na voljo 185 preprostih apartmajev, ki nudijo vso potrebno udobje za prijeten smučarski oddih v dvoje, z družino ali s prijatelji. Preprosto opremljeni apartmaji imajo povsem opremljene kuhinje, dnevne prostore s televizijskimi sprejemniki, spalne prostore z udobnimi ležišči in kopalne prostore z WC-ji. Večina jih ima balkone s čudovitimi razgledi.

LOKACIJA:naselje Vason, 100 m od smučišča.

STORITEV:najem.

BAZEN:da, notranji bazen.

INTERNET:Wi-fi, BREZPLAČNO.

OSTALO:  trgovina 300 m, center mesta 200 m, restavracija 300 m.

APP ZA 4 OSEBE – STUDIO (30m2):Studio ima dnevni prostor s pregrado ločeno zakonsko posteljo in dve enojni ležišči, kuhinjsko nišo, kopalnico z WC, balkon.

APP ZA 4 OSEBE ( 35 m2):Apartma ima dnevni prostor z dvema enojnima ležiščema, spalnico z zakonsko posteljo, kuhinjsko nišo, kopalnico, wc, balkon.

APP ZA 6 OSEB ( 45m2):Apartma ima dnevni prostor z dvema enojnima ležiščema, kuhinjsko nišo, spalnico z zakonsko posteljo, drugo spalnico s pogradom, kopalnico z WC-jem in balkon

Doplačila:

Za TT 1 EUR po osebi na dan, otroci do 14. leta oproščeni plačila TT. Za končno čiščenje xx EUR. Kavcija za apartma 100 EUR (na mestu samem). Notranji bazen 5 EUR po osebi na dan ( na mestu samem).SKIPASS (Monte Bondone + 1 dan Andalo + 1 dan Folgaria) za otroke od 8. do 16. leta od 102 EUR do 116 EUR ( odvisno od termina, 6 dni), za odrasle od 146 EUR do 166 EUR (odvisno od termina, 6 dni). Za posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher).

Popusti:

Otrok do 8. leta BREZPLAČNO (SKIPASS).