Smučanje v Avstriji - Apart Hotel Almerost Gerlitzen 3*

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 7
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Skifun

Cena vključuje:

- 7x najem

- Parkirno mesto

- Notranji bazen

- Savne

- Shramba za smučarsko opremo

- Brezplačna cestnina

Program Potovanja:

Smučišče:

Zaradi bližine – le poldrugo uro vožnje iz Ljubljane – je Osojščica oziroma Gerlitzen med Slovenci vse bolj priljubljena Na nadmorski višini 1.911 metrov nudi 42 kilometrov zelo dobro pripravljenih prog in 15 kilometrov smeri za freeride. Osojščica je edino certificirano smučišče za mlade družine in začetnike na Koroškem.

Apart hotel:

Prijetni smučarski apartmaji nudijo vse kar potrebujete za udobno bivanje v času vašega smučarskega oddiha, na voljo imate udobna ležišča, opremljeno kuhinjo, urejene kopalne prostore, kabelsko televizijo in balkon. Ob predhodni najavi in doplačilu je v apartmajih dovoljen največ en hišni ljubljenček. Po aktivnem dnevu na smučeh se lahko odločite za namakanje v ogrevanem bazenu ali odklop in sprostitev v finski savni. Gostje apartmajev lahko brezplačno uporabljajo shrambo za smučarsko opremo in zunanji parkirni prostor. Za večerno pregledovanje vaše e-pošte in brskanje po spletu imate v skupnih prostorih na voljo brezžično internetno povezavo (Wi-Fi).

LOKACIJA: Gerlitzen, 10 m do smučišča.

STORITEV: najem.

BAZEN: da, notranji bazen.

INTERNET: Wi-fi, BREZPLAČNO.

OSTALO: restavracija 400m, do trgovine in centra 10 km.

APP ZA 4 OSEBE ( 53 m2): Apartma ima dnevni prostor s kuhinjsko nišo in jedilnim kotom, raztegljivo ležišče za dve osebi, spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico, WC.

APP ZA 6 OSEB (73 m2):Apartma ima dnevni prostor s kuhinjsko nišo in jedilnim kotom, dva kavča, ki se raztegneta v ležišče, spalnico z zakonskim ležiščem, sobo z dvema ležiščema, kopalnico, WC.

Doplačila:

Za TT 3.50 EUR po osebi na dan ( na mestu samem), za otroke do 15. leta 1.50 EUR na dan (na mestu samem). Kavcija za app 100 EUR ( na mestu samem). Za končno čiščenje od 89 EUR do 99 EUR ( odvisno od app, na mestu samem). Polpenzion 43 EUR po osebi na dan (na mestu samem).SKIPASS GERLITZEN za otroke od 6. Do 15. Leta od 108 EUR do 113 EUR  ( odvisno od termina, 6 dnevna). Za otroke od 15. Do 18. Leta od 171 EUR do 181 EUR (odvisno od termina, 6 dnevna). Za odraslo osebo od 183 EUR do 191 EUR ( odvisno od termina, 6 dnevna). Za posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher).

Popusti:

Otrok do 6. leta BREZPLAČNO (SKIPASS).