Smučanje v Avstriji - App Landal Katschberg 4*

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 7
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Skifun

Cena vključuje:

- 7x najem

- Končno čiščenje

- Notranji bazen

- Popust pri najemu smučarske opreme v trgovini Krabath sport.

Program Potovanja:

Smučišče:

Dolina Katsch je počitniška regija, ki vas vabi stran od vsakdanjega vrveža. Alpsko smučanje, turno smučanje, sankanje ali pohod s snežnimi krplji, tukaj bodo vse vaše želje zadoščene. Smučišče ponuja 70 km urejenih prog. Apartmajsko naselje Landal odlikuje dostopnost in urejenost apartmajev v sodobnem stilu saj so vsi apartmaji letošnjo pomlad doživeli popolno notranjo prenovo.

 

Apartmaji:

Vsi apartmaji imajo povsem opremljene kuhinje s pomivalnimi stroji, dnevne prostore s kamini in LCD televizijskimi zasloni, spalne prostore z udobnimi ležišči in balkone s pogledi na zasneženi narodni park Kärntner Nockberge in Hohe Tauern.

 

APP LANDAL KATSCHBERG 4*

LOKACIJA: Katschberghöhe, 30 m od smučišča.

STORITEV: najem.

BAZEN: ne.

OSTALO: trgovina 150 m, center mesta 150 m, trgovina 150 m.

APP ZA 6 OSEB ( 60 m2): Apartma ima dnevni prostor z raztegljivim ležiščem za 2 osebi ( kavč ), kuhinjo, spalnico z zakonskim ležiščem, sobo z dvema ločenima ležiščema, kopalnico, ločen WC.

Doplačila:

Za TT 1,50 EUR po osebi na dan (na mestu samem), otroci do 15. Leta oproščeni plačila TT. Prijavnina 26 EUR na rezervacijo ( enkratna). Za posteljnino 8 EUR na osebo (na mestu samem), za brisače 6 EUR po osebi ( na mestu samem), kavcija za app xx EUR. SKIPASS XX. Za posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher).

Popusti:

 

Otrok do 6. leta BREZPLAČNO.