Smučanje v Avstriji Saalbach Hiterglemm - Landal Rehrenberg 4*

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 7
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Skifun

Cena vključuje:

- 7x najem

- Končno čiščenje

- Zunanji bazen

- Savna

- Popust pri najemu smučarske opreme v Skischule & Skiverleih Heugenhauser - Schonleitenbahn

Program Potovanja:

Smučišče:

Saalbach je po mnenju mnogih ena izmed najboljših ponudb, ki zajema kombinacijo vrhunske smučarije in odlične Apres-Ski zabave v avstrijskih Alpah. Saalbach skupaj s Hinterglemmom predstavlja odlično izhodišče za vaš dopust: 270 km urejenih smučišč, gostiln, restavracij, lokalov z dobro in raznovrstno glasbo, diskotek ter športnih objektov. Za transport med obema krajema vam je navoljo tudi smučarski avtobus.

Apartmaji:

Apartmajsko naselje je zgrajeno v značilnem avstrijsko-gorskem stilu višjega razreda, ki vključuje apartmaje s povsem opremljenimi kuhinjami s pomivalnimi stroji, dnevne prostore z udobnimi sedežnimi garniturami, televizijskimi sprejemniki in kamini, spalne prostore z udobnimi ležišči, kopalne prostore z WC-ji in terasaste balkone. Apartmaji tipa AH se nahajajo v glavni zgradbi znotraj naselja, v kateri se nahaja wellnes center ( savne, ogrevan zunanji bazen, otroški bazen ) posebna soba z igralnimi avtomati, biljardom in namiznim tenisom.

Landal Rehrenberg 4*

LOKACIJA: Viehofe, 6000 m do centra mesta.

STORITEV: najem.

BAZEN: da. Zunanji bazen.

OSTALO: Ski bus 400 m, smučišče 4000 m, trgovina 600 m, restavracija 500 m.

APP ZA 4 OSEBE - 4 B( 45 m2): Apartma ima dnevni prostor z dvema ležiščema, kuhinjo z jedilnim kotom, spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico, WC.

APP ZA 6 OSEB – 6 A (65 m2): Apartma ima dnevni prostor z dvema ležiščema, kuhinjo z jedilnim kotom, spalnico z zakonskim ležiščem, sobo z dvema ločenima ležiščema, kopalnico, ločen WC.

Doplačila:

Za TT 1,50 EUR po osebi na dan (na mestu samem), otroci do 15. Leta oproščeni plačila TT. Prijavnina 26 EUR na rezervacijo ( enkratna). Za posteljnino 8 EUR na osebo (na mestu samem), za brisače 6 EUR po osebi ( na mestu samem), kavcija za app xx EUR. SKIPASS XX. Za posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher).

Popusti:

Otrok do 6. leta BREZPLAČNO.