Smučanje v Avstriji Schladming - Apartmajska hiša Ferinealm 4*

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 7
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Skifun

Cena vključuje:

- 7x najem

- Posteljnina in brisače

- Zunanje parkirišče

- Prevoz do smučarske šole Tritscher

Program Potovanja:

Smučišče:

Schladming, tradicionalno prizorišče svetovnega pokala v alpskem smučanju, je eno izmed največjih in najmodernejših smučarskih centrov v Avstriji in ponuja 123 km prog. Poleg izjemno bogate dodatne ponudbe, se v Schladmingu (Rohrmoos) nahaja najdaljše naravno sankališče celotne avstrijske Štajerske, dolgo kar 7 kilometrov. Smučarsko območje ima eno najsodobnejših zasneževalnih sistemov v Evropi in tako ponuja vrhunske pogoje za smučanje, v povezavi z ledenikom Dachstein pa je omogočena smučarija 365 dni v letu.

Apartmaji:

Vsi apartmaji so opremljeni v značilnem avstrijsko-gorskem stilu in vključujejo funkcionalno opremljene kuhinje (večji apartmaji imajo tudi pomivalni stroj), dnevne prostore s televizijskimi sprejemniki, spalne prostore z udobnimi ležišči in spalne prostore z WC-ji. Parkirni prostor je na voljo pred vsakim objektom. Do smučišča lahko enostavno dostopate s smučarskim avtobusom, ki katerega postajališče je od objekta oddaljeno 50 metrov.

LOKACIJA: Schladming, 1500 m od smučišča.

STORITEV: najem.

BAZEN: ne.

OSTALO: skibus 50 m, trgovina 1000 m, center mesta 1500 m in restavracija 20 m.

APP ZA 4 OSEBE – STUDIO ( 28 m2): dnevno spalni prostor z zakonsko posteljo in pogradom, spalni kavč za eno osebo, kuhinjska niša, jedilni kot, kopalnica, wc.

APP ZA 6 OSEB ( 65 m2): Apartma ima dnevni prostor z raztegljivim ležiščem za dve osebi, kuhinjsko nišo, jedilni kot, dve kopalnici s tušem in WC-jem, etažo v kateri sta dve spalnici ena z zakonsko posteljo in druga z dvema ločenima ležiščema.

Doplačila:

TT za odrasle osebe 1,50 EUR po osebi na dan ( na mestu samem), otroci do 15. Leta oproščeni plačila TT. Končno čiščenje od 49 EUR do 69 EUR (odvisno od APP, na mestu samem). Za otroško posteljico 5 EUR na dan (na mestu samem ob predhodni najavi). Za končno čiščenje xx EUR. Za domačo žival 12 EUR na dan (na mestu samem ob predhodni najavi). Za polpenzion 35 EUR po osebi na dan (na mestu samem). Keykard 3 EUR po osebi ( na mestu samem – kavcija). SKIPASS AMADE za otroke od 6. do 15. leta od 124 EUR do 133 EUR (odvisno od termina, 6 dni), za otroke od 15. do 18. leta od 186 EUR do 200 EUR ( odvisno od termina, 6 dni), za odrasle od 248 EUR do 277 EUR ( odvisno od termina, 6 dni). Za posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher).

Popusti:

Otroci do 6. leta BREZPLAČNO (SKIPASS).