Smučanje v Avstriji Matrei - Hotel in Apartmaji Goldried 3*

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 7
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Skifun

Cena vključuje:

- 7x najem

- Posteljnina in brisače (najem)

- Končno čiščenje

- Parkirni prostor

- Shramba za smučarsko opremo

- Popust pri najemu smučarske opreme

Program Potovanja:

Smučanje:

Matrei se nahaja v narodnem parku Visoke Ture na lepi lokaciji z izrednim pogledom na visokogorje, ki ga obkroža: z ene strani najvišji vrh Avstrije Grossglockner, na drugi pa se strmo dviga Grossvenediger s 3674m. Smučišče ima tudi odličen zasneževalni sistem, saj je s snežnimi topovi pokrito kar 90% smučišča. Prijeten kraj ima diskoteko, pokrita igrišča za tenis, trgovino, restavracije in bare. Atrakcija sta vožnja z vprežnimi sanmi in osvetljena sankaška proga.

Hoteli:

Apparthotel Goldreid s panoramskim pogledom na področje mogočne gore Grossglockner in kraj Matrei na Vzhodnem Tirolskem vam ponuja možnost, da izkušnjo visokogorskega smučarskega resorta izkusite tik ob samem smučišču. Kompleks objektov ki ga v razmaku 200 metrov sestavljata hotel Goldried (apartmaji tip A) in apartmajska hiša Goldried Park (apartmaji tip B), vam ponuja nastanitve urejene v privlačnem gorskem stilu in savno v prav vsakem apartmaju. Apartmaji imajo povsem opremljene kuhinje - tudi s pomivalnimi stroji, dnevne prostore z LCD televizijskimi zasloni in udobnimi sedežnimi garniturami, prostorne spalne prostore in kopalnice z WC-ji ter balkone ali terase s čudovitimi razgledi.

LOKACIJA: Goldreid,150 m do smučišča

STORITEV: najem.

BAZEN: da, notranji bazen ( v hotelu). 

OSTALO: trgovina 1.500 m, 2000 m do centra mesta,skibus 100m, restavracija 200 m.

APP ZA 4 OSEBE (45 m2): Apartma ima kuhinjsko nišo, dnevno sobo z raztegljivim ležiščem, sobo z zakonskim ležiščem, savno, kopalnico in WC.

APP ZA 6 OSEB ( 55 m2): Apartma ima predprostor, dnevni prostor s kuhinjsko nišo in jedilnim kotom, raztegljivo zakonsko ležišče, sobo z zakonskim ležiščem, manjšo sobo s pogradom, savno, kopalnico in WC.

APP ZA 8 OSEB ( 90 m2): Apartma ima dnevni prostor s kuhinjsko nišo in jedilnim kotom, raztegljivo zakonsko ležišče, sobo z zakonskim ležiščem, dve manjši sobi s pogradom, ki sta predeljeni z montažno steno in drsnimi vrati, savno, kopalnico in dva WC-ja.

SOBE: 1/2 sobe primerne za bivanje dveh oseb, opremljena z zakonsko posteljo, wc, kopalnica. Sobe 1/2+2 primerne za dve odrasli osebi in do dva otroka.