Smučanje v Avstriji Bad Kleinkircheim - Naselje Kirchleiten 3*

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 7
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Skifun

Cena vključuje:

- 7x najem

- Savna

- Posteljnina in brisače

- Shramba za smučarsko opremo

- Prevoz do termalnih kopališč

Program Potovanja:

Bad Kleinkirchheim - St. Oswald je najbolj znano koroško smučarsko središče z najdaljšo tradicijo, ki poleg smučarije in letnega gorništva temelji na termalnem turizmu. Koroško smučarsko središče je namreč prva destinacija v Avstriji, ki je prejela certifikat alpski wellness. V Bad Kleinkirchheimu imajo tri odlične smučarske šole, kjer vas bodo naučili vsega. Za malčke pa poskrbijo v smučarskem vrtcu, kjer se igrajo in zabavajo na snegu. Ko naprave smučarske naprave ugasnejo, si privoščite še drugo rekreacijo na snegu. Izberite si tek na smučeh, ki jih v Bad Kleinkirchheimu vzdržujejo v dolžini osmih kilometrov, v okolici pa še 45, ali pa se morda odločite za krpljanje ali zimsko pohodništvo. 

LOKACIJA: St. Oswald, 300 m od smučišča

STORITEV:najem.

BAZEN:ne.

INTERNET:wi-fi BREZPLAČNO.

OSTALO:trgovina 2000 m, skibus 300 m, 3000 m do centra mesta, restavracija 200 m.

APP ZA 4 OSEBE - TAL (35 m2): dnevni prostor s kuhinjsko nišo in jedilnim kotom, v dnevnem prostoru kavč z raztegljivim ležiščem, spalnica z dvema ločenima ležiščema, kopalnica, wc, Največ dve odrasli osebi in dva otroka do 14. leta. V APP je tudi kamin (drva proti doplačilu).

APP ZA 4 OSEB - GIPFEL ( 35 m2):obnovljen APP z dnevnim prostorom in kuhinjsko nišo, v dnevnem prostoru kavč z raztegljivim ležiščem, spalnica z dvema ločenima ležiščema, kopalnica, wc, Največ dve odrasli osebi in dva otroka do 14. leta. V APP je tudi kamin (drva proti doplačilu).

APP ZA 6 OSEB- TAL (  ( 55 m2):dnevni prostor s kuhinjsko nišo in jedilnim kotom, v dnevnem prostoru kavč z raztegljivim ležiščem, spalnica z dvema ločenima ležiščema, spalnica z zakonsko posteljo, kopalnica, wc. V APP je tudi kamin (drva proti doplačilu).

APP ZA 6 OSEB - GIPFEL  ( 55 m2):dnevni prostor s kuhinjsko nišo in jedilnim kotom, v dnevnem prostoru kavč z raztegljivim ležiščem, spalnica z dvema ločenima ležiščema, spalnica z zakonsko posteljo, kopalnica, wc. V APP je tudi kamin (drva proti doplačilu).

OPOMBA:Apartmaji TAL so obnovljeni, apartmaji GIPFEL popolnoma prenovljeni. Peta in šesta oseba v APP za 6 OSEB proti doplačilu 105 EUR po osebi.

Doplačila:

TT 2.92 EUR po osebi na dan ( na mestu samem), za otroke do 17. leta 0,5 EUR na dan. Kavcija za app 100 EUR (na mestu samem).Končno čiščenje 70 EUR (na mestu samem).Polpenzion 29 EUR na osebo na dan (na mestu samem). Keykard 5 EUR po osebi na dan ( varščina). SKIPASS FAMM  za do 12. leta 6 EUR (6 dni),  za otroke od 12. Do 15. leta 123 EUR (6 dni), za otroke od 15. do 18. leta 190 EUR ( 6 dni), odrasla oseba 245 EUR (6 dni).  Za posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher). 

Popusti:

Otrok do 5. Leta BREZPLAČNO (skipass).