Smučanje v Franciji Valfrejus - La Turra 4*

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 7
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Skifun

Cena vključuje:

- 7x najem

- Posteljnina

- Končno čiščenje (kuhinja izvzeta)

- Zunanje parkirišče

- Zunanji bazen, savna, fitnes.

Program Potovanja:

Smučišče:

Mlado in dinamično smučišče se nahaja na jugu Savojskih Alp in  ponuja 65 km prenovljenih prog. Poleg Chamonixa pa je izmed vseh francoskih središč Slovencem najhitreje dostopno. Otroci so čez dan zaposleni v Kid Parku, zvečer v mini discu ali kinu. Smučišče ponuja tudi zimski adrenalinski park, zip-line in dve progi Bob Parka.

Hotel:

Rezidenca je od najbližje sedežnice in smučišča oddaljena le 20 metrov, kabinska žičnica, ki se nahaja v središču Valfrejusa, pa vas bo s 300 metri oddaljenosti popeljala na 2.200 metrov visoki predel smučišča s širokimi progami. Smučanje je šport, ki zahteva regeneracijo telesa, zato vam je za sprostitev vaših mišic in telesa v rezidenci na voljo tudi brezplačen, a kakovosten Spa & Wellness center s savno, fitnesom in zunanjim ogrevanim bazenom s panoramskim razgledom na Alpe. Vstop v bazen je možen le s kopalkami in ne s kopalnimi hlačami. Vsi apartmaji v rezidenci so opremljeni v savojskem stilu in imajo povsem opremljene kuhinje s pomivalnimi stroji in kavnimi avtomati, dnevne prostore z LCD televizijskimi zasloni in spalnice z udobnimi ležišči.

LOKACIJA: Rue du Cheval-Blanc.

STORITEV:najem.

BAZEN:zunanji bazen.

INTERNET:wi-fi BREZPLAČNO (na recepciji).

OSTALO:20 m od najbližje smučarske proge, trgovina 50 m, 300 m do centra mesta, restavracija 80 m.

APP ZA 4 OSEBE ( 32 m2):dnevni prostor z raztegljivim ležiščem, spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico s kadjo, wc.

APP ZA 6 OSEB ( 37 m2):dnevni prostor z raztegljivim kavčem, spalnico z zakonsko posteljo, kabinet s pogradom, kuhinjo, kopalnico s kadjo, wc.

Doplačila:

Za TT 0.84 EUR po osebi na dan  ( na mestu samem). Kavcija 300 EUR na app ( na mestu samem). Zajtrk 8 EUR po osebi na dan (na mestu samem). SKIPASS VALFREJUS LA NORMA ESKI-MO za otroke od 5. do 11. leta 109 EUR (6 dni), za odrasle 133 EUR ( 6 dni). Za posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher).

Popusti:

Otroci do 5. leta BREZPLAČNO (SKIPASS).