Smučanje v Franciji - Les Balcons de Val Cenis le Haut 3*

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 7
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Skifun

Cena vključuje:

- 7x najem

- posteljnina (en paket posteljnine na osebo)

- komplet brisač

- 6x vstop v bazen in na naravno drsališče (na osebo) v športnem centru Parc des Glieres

- fitness, savna

- shramba za smučarsko opremo.

Program Potovanja:

Smučišče:

Smučišče leži v savojski dolini, obdani z vrhovi tritisočakov. Ponuja 125 km prog, od tega je kar 60% prog dokaj lahkih zato si to smučišče izberejo predvsem družine. Val Cenis sodi v družbo Eski-mo s 300 kilometri prog na petih s skibusom povezanih smučiščih ( Val Cenis, Aussois, Bonneval, La Norma in Valfejus).  Smučišče ponuja tudi druge možnosti, od drsanja na jezeru Col du Monte Cenis, pasje vprege, ledeno plezanje, tek na smučeh, spusti s sankami do jadralnega padalstva in sprostitve v Aqua Spa.

 

Hotel:

Rezidenca Les Balcons de Val Cenis le Haut je zgrajena v skladu z lokalno tradicijo. Ponaša se s privilegirano mirno lokacijo v bližini trgovin in smučišča. Vsi apartmaji imajo povsem opremljene kuhinje s pomivalnimi stroji, dnevne prostore s televizijskim sprejemnikom, spalne prostore z udobnimi ležišči, kopalne prostore z WC-ji in balkone z razgledi na okoliške Savojske Alpe.
Pokrit parkirni prostor je na voljo za vozila maksimalne višine 1,97 m.

LOKACIJA:Zac des Terres Grasses, 400 m od centra mesta.

STORITEV:najem.

BAZEN:ne.

INTERNET:Wi-fi BREZPLAČNO.

OSTALO:  Objekt je ob normalnih vremenskih razmerah od smučišča oddaljen 100m. Restavracija 400m, Trgovina 400m, do najbližje smučarske naprave 100m.

APP ZA 4-6 OSEB FAMILY ( 36m2):dnevni prostor z raztegljivim kavčem, spalnica z dvema posteljama, kabinet s pogradom ali dvema ločenima manjšima ležiščema, kuhinja (opremljena z mikrovalovno pečico, hladilnikom z zamrzovalnim delom, pomivalnim strojem), kopalnica s kadjo.

APP ZA 6 OSEB ( 38 m2):dnevni prostor z raztegljivim kavčem, dve spalnici z dvema ležiščema. kuhinja (opremljena z mikrovalovno pečico, hladilnikom z zamrzovalnim delom, pomivalnim strojem), kopalnica s kadjo.

APP ZA 7 OSEB ( 49 m2):dnevni prostor z raztegljivim kavčem, spalnico z zakonsko posteljo, v nadstropju spalnico s tremi ležišči, kuhinja (opremljena z mikrovalovno pečico, hladilnikom z zamrzovalnim delom, pomivalnim strojem), kopalnica s kadjo.

APP ZA 10 OSEB ( 72 m2):dnevni prostor z raztegljivim kavčem, dve spalnici z dvema ležiščema, dva kabineta z dvema manjšima ležiščema ali pogradom, . kuhinja (opremljena z mikrovalovno pečico, hladilnikom z zamrzovalnim delom, pomivalnim strojem), dve kopalnici s kadjo.

APP ZA 14 OSEB ( 98 m2):dnevni prostor z raztegljivim kavčem, dve spalnici z dvema ležiščema, dva kabineta z dvema manjšima ležiščema ali pogradom, dve spalnici s tremi ležišči, dve kopalnici s kadjo, kopalnica s tušem in dva wc-ja.

Doplačila:

TT 1.20  EUR na dan za odrasle ( na licu mesta). SKI PASS VAL CENIS ESKI-MO za otoke od 5 do 13. leta 124 EUR ( 6 dni), za odrasle 149 EUR ( 6 dni). Kavcija za APP 460 EUR( na licu mesta). Končno čišečnje ( v kolikor ne očistite APP se le ta odšteje od kavcije). Za posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher).

Popusti:

Otroci do 5. leta BREZPLAČNO (SKIPASS).