SMUČANJE v FRANCIJI - Residence club Le Coeur des Loges 4*

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 7
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: SKIFUN

Cena vključuje:

- 7 x NAJEM

- Posteljnina ( 1 x tedensko)

- Brisače

- Končno čiščenje

-1 x BREZPLAČEN vstop v Spa center

- shrambo smučarske opreme

- koriščenje notranjega bazena

Program Potovanja:

SMUČIŠČE:

Smučišče leži v spodnjem delu doline Belleville. Zaradi svoje sončne lege in odličnih snežnih pogojev je Les Menuires najboljše izhodišče za raziskovanje največjega povezanega smučišča na svetu. V sami dolini ponuja 160 kilometrov prog. Proti Val Thorens in na drugo stran, čez greben proti Meribelu pa se odpira še skoraj 450 kilometrov dodatnih možnosti. Smučišče je prijazno družinam ( nosi oznako Famille Plus) in ponuja pestro ponudbo dodatnih aktivnosti za celotno družino ( otroški snežni park s cevastimi strukturami, spust s snežnimi kolesi, sankanje, hoja s krplji, pasje vprege …).

APARTMAJSKO NASELJE: SKI IN / SKI OUT

Visoko kakovostno opremljeni apartmaji v alpskem stilu, izjemen Spa & Wellness center, restavracija z vrhunsko kulinariko in panoramskim pogledom na široka smučišča v kraju Les Menuires vam ponujajo možnost nepozabnega športnega oddiha.

LOKACIJA:  predel Preyerand, 100 m do smučišča.

STORITEV: najem.

BAZEN: notranji bazen.

INTERNET: wi-fi BREZPLAČNO.

OSTALO: apartmaji so od kabinske žičnice Roc des 3 Marches 1 oddaljeni 100 m, center mesta 200 m, ski bus 50 m, trgovina 50 m.

APARTMA ZA 4 OSEBE ( 32m2): spalnica z dvema ležiščema, dnevni prostor z izvlečno posteljo, kopalnica,  kuhinja s pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico. En komplet brisač.

APARTMA ZA 6 OSEB – FAMILY ( 38 m2): spalnica z dvema ležiščema, dnevni prostor z izvlečno posteljno, manjša spalnica s pogradom, kopalnica , kuhinja s pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico. En komplet brisač.

APARTMA ZA 6 OSEB (47 m2): spalnica z dvema ležiščema, dnevni prostor z izvlečno posteljno, manjša spalnica s pogradom, kopalnica , kuhinja s pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico. En komplet brisač.

Doplačila:

Za TT 2,50 EUR na dan za odrasle ( na mestu samem). Za avtobusni prevoz 95 EUR po osebi. SKIPASS LES MENUIRES za otroke od 5. do 13. leta 120 EUR ( 6 dni), za odrasle 145 EUR ( 6 dni). SKIPASS 4 VALLEES za otroke od 5. do 13. leta 200 EUR (6 dni), za odrasle 236 EUR ( 6 dni). Kavcija za APP ( na licu mesta). Za posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher).

Popusti:

Otrok do 5. leta BREZPLAČNO (SKIPASS).