ARGENTINA

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 11
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: TA Sajko d.o.o.

Cena vključuje:

  • letalski polet Benetke-Buenos Aires-Benetke, vse notranje lete (Buenos Aires-Puerto Iguazu, Puertop Iguazo-Buenos-Aires-Calafate, Calafate-Ushuaia, Ushuaia-Buenos Aires)
  • letališče in varnostne takse
  • 8x nočitev z zajtrkom v hotelih 3*/4*
  • 4 kosila in 3 večerje
  • vse avtobusne transferje po programu
  • vse vstopnine po programu
  • transfer iz Maribora do letališča Benetke
  • slovensko vodenje in organizacijo

CENA

3.390 EUR-pri najmanj 20 potnikih

3.560 EUR-pri najmanj 15 potnikih

3.890 EUR-pri najmanj 10 potnikih

OPOMBE: Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja. V času objave programa vsi let. poleti še niso potrjeni, zato je možen zamik datuma za dan ali dva oz. manjša prerazporeditev programa, kar ne po vplivalo na jedro vsebine. Možna je tudi sprememba odhodnega letališča.

Program Potovanja:

1. DAN: Transfer na letališče Benetke in polet letala preko enega od evropskih letališč v Buenos Aires.

2. DAN: Pristanek v BUENOS AIRESU. Transfer v mesto in ogled mesta: parlament, gledališka hiša Teatro Colon, Plaza de Mayo, stara mestna hiša, vladna palača, katedrala, četrt San Telmo. Kosilo vključeno. Nočitev v hotelu.

3. DAN: Po zajtrku vožnja na letališče in polet proti PUERTU IGUAZU. Ogled SLAPOV IGUAZU z brazilske strani. Večerja in nočitev.

4. DAN: Po zajtrku celodnevni ogled slapov z argentinske strani. Najprej postanek v centru za obiskovalce, kjer predstavijo nastanek slapov. Sledila bo kombinacija vožnje z vlako in sprehoda skozi urejene gozdne poti vse do veličastne razgledene ploščadi Hudičevo žrelo. Kosilo vključeno. Za doplačilo možnost vožnje s čolni po reki Iguacu, tik pod slapove , kar velja za eno najbolj nepozabnih doživetjih potovanja! Vrnitev v hotel in nočitev.

5. DAN: Po zajtrku transfer na letališče in polet  preko Buenos Airesa na jug, v mesto, ki se nahaja ob največjem argetinskem jezeru  Lago Argentino. Transfer v hotel, večerja in nočitev.

6. DAN: Po zajtrku izlet po nacionalnem parku, kjer 47 velikih in 200 manjših ledenikov pokriva štirikrat večjo površino kot vsi ledeniki v Alpah skupaj. Ledeniki segajo tudi več kot 2.500 m visoko in imajo v povprečju 440 m debelo plast ledu. Ogled kraja, kjer ledenik Perito Moreno drsi v rokav Rico. Tam se ledeniško čelo nenehno kruši v jezero Lago Argentino in ustvarja spektakularno pokrajino. Kosilo (paket) vključeno. Vrnitev v hotel. Nočitev.

7. DAN: Po zajtrku odhod na letališče in polet v USHUAIO, najjužnejše mesto na svetu. Mesto je izhodišče za oglede skrajnega konca Ognjene zemlje., Namestitev v hotelu, večerja nočitev.

8. DAN: Po zajtrku poldnevni obisk narodnega parka TIERRA DEL FUEGO, ki slovi po čudoviti pokrajini ter izobilju živalskih vrst, med katerimi prednjačijo guanaco, lisice, kanadski bobri, orli ter avtohtoni Patagonijski detel. Kosilo na poti. Popoldan izlet z ladjico vzdolž kanala Beagle. Nočitev.

9. DAN: Po zajtrku še nekaj prostega, nato transfer na letališče in polet v Buenos Aires. Zvečer možnost ogleda predstave tanga z večerjo. Nočitev.

10. DAN: Zajtrk. Prosto dopoldne v mestu za zadnje oglede ali nakupe. Transfer na letališče in polet proti Evropi.

11. DAN: Z enim vmesnim prestopanjem pristanek v Benetkah. Še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora.

Doplačila:

OBVEZNO DOPLAČILO na licu mesta: izstopne takse cca. 38 EUR

  • za sobo 1/1=455 EUR
  • ogled predstave tanga z večerjo=cca. 65 EUR
  • na poti: za pričakovane napitnine=50 EUR
     
Popusti: