BALI - aktivne počitnice drugače

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 9
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Galileo 3000 d.o.o.

Cena vključuje:

1.625 EUR    Pri udeležbi najmanj 25 potnikov
1.649 EUR    Pri udeležbi najmanj 15 potnikov
1.695 EUR    Pri udeležbi najmanj 10 potnikov

CENA VKLJUČUJE:

  • povratni letalski prevoz Zagreb/Ljubljana-Denpasar in Denpasar-Zagreb/Ljubljana v ekonomskem razredu,
  • letališke in varnostne pristojbine na omenjenih poletih na dan izdelave programa – (301,99 EUR),
  • avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče,
  • vse oglede po programu,
  • 6 nočitev z zajtrkom v hotelu  5* ali 4* superior v dvoposteljnih sobah,
  • 5 večerij in 2 kosili po programu,
  • vse vstopnine po programu,
  • folklorno predstavo plesov »barong« in »kris«,
  • predstavo s plesi kecak,
  • lokalnega vodnika na vseh ogledih,
  • strokovno vodenje v slovenskem jeziku,
  • organizacijo potovanja,
  • nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov.

OPOMBE: Čas za prijavo: do 30.6.2017 ali do zasedenosti prostih mest. Ta so omejena. V skladu s splošnimi pogoji si Relax pridržuje pravico do spremembe cene potovanja zaradi sprememb v menjalniškem tečaju ali sprememb v tarifah prevoznikov, kakor tudi pravico do spremembe dneva, časa ali kraja odhoda na potovanje, če se spremeni letalski ali ladijski vozni red ali pa zaradi nepredvidene višje sile. Spremeni se lahko tudi smer potovanja, če se spremenijo bistveni pogoji potovanja (spremenjen vozni red, elementarne nesreče, nezanesljiv položaj na nekem območju ipd.). Pridržujemo si pravico do odpovedi potovanja v primeru premajhnega števila prijavljenih.

Program Potovanja:

1. DAN: EVROPA – DOHA
Zbirališče na odhodnem letališču v Zagrebu/Ljubljani. V primeru poleta z drugega letališča bo organiziran prevoz na letališče.

2. DAN: DOHA - BALI
Sledi polet proti Denpasarju, Bali. Po pristanku sledi prevoz do hotela. Nastanitev. Večerja. Prosto za spoznavanje bližnje okolice. Nočitev.

3. DAN: BALI
Prost dopoldan za morske užitke. Zgodaj popoldne bomo krenili na poldnevno spoznavanje centralnega dela Balija. Družinski kraljevi tempelj v Taman Ayun Mengwi, opičji gozd Alas Kedaton s templjem. Ogled najbolj romantičnega in turistično obleganega morskega templja Tanah Lot, ki je zgrajen na skalah sredi obale. Večerja v lokalni restavraciji. Povratek v hotel. Nočitev.

4. DAN: BALI
Celodnevni izlet v višavje Kintamani. V Batubulanu se boste srečali s tipičnim otoškim plesom »barong« in »kris«. Neverjetna pisanost kostumov in gracioznost gibov, ki jo premorejo njihovi plesalci. Postanek v Celuku, kjer se domačini ukvarjajo z zlatarstvom. V vasici Mas pa so poznani po fantastičnem rezbarjenju. Vožnja do vasi Penelokan. Ogled jezera Batur in istoimenske gore – vulkana. Organizirano kosilo v restavraciji. Vožnja do Ubuda, kulturnega centra Balija, poznanega po galerijah, muzejih, odličnih izdelkih domače obrti. Na njihovi lokalni tržnici bo možen nakup čudovitih balijskih mask, lutk, rezbarskih izdelkov in oljnih slik. Vrnitev v hotel. Nočitev.

5. DAN: BALI 
Po zajtrku celodnevni izlet v kraju Tohpati. Predstavitev umetnosti izdelovanja batika. V nadaljevanju vožnja do svete gore Agung, ki je tudi najvišja gora na Baliju s 3142m nadmorske višine. Na njenem pobočju se nahaja velik kompleks templjev Basakih. Domačini štejejo to svetiščw za "mater templjev". Kar 30 templjev na 7 nivojih teras. Nekaj kilometrov severneje, na gričih Bukit Jambul ogled zelenih riževih teras. Kosilo. Ogled Kertha Gose, "Palače Pravice" največjega balijskige kraljestva Klungkung. Vrnitev v hotel. Nočitev.


6. DAN: BALI
Zajtrk. Prost dan za uživanje na plaži, kopanje, sončenje. Večerja. Nočitev.

7. DAN: BALI
Zajtrk. Prost dan za uživanje na plaži, kopanje, sončenje… Večerja. Nočitev.

8. DAN: BALI
Zajtrk. Prost dopoldan. Popoldne odhod na najbolj južno točko Balija, kjer se na zahodni strani 250m visokega platoja nad morjem nahaja točka s čarobnim panoramskim razgledom. Obisk templja Uluwatu, ki gosti majhno kolonijo opic in punuja imeniten panoramski pogled na obalo in "riževo deželo". V popoldanskih urah ogled predstave plesalcev "kecak", ki jih izvaja velik zbor sodelujočih. Ples predstavlja epske zgodbe iz Ramajane. Vožnja do plaže Jimbaran, ki je znana po ribiški vasivi in številnih ribjih restavracijah. Večerja v restavraciji na plaži v soju sveč. Prevoz na letališče.

9. DAN: BALI – DOHA – EVROPA
Pristanek v Zagrebu. V primeru drugih bližnjih letališč sledi organiziran transfer do odhodnega mesta.

Doplačila:
  • Enoposteljna soba 370 EUR
  • Napitnine, ki so v Indoneziji pravilo (40 USD) - plačilo vodniku na poti
  • Zdravstveno zavarovanje z asistenco
  • Zavarovanje odpovedi potovanja (5% vrednosti celotnega aranžmaja)
  • Posredovanje 15 EUR na prijavnico (voucher)
Popusti:
  • Otrok do 12. leta na dodatnem ležišču (biva v sobi z dvema odraslima) 100 EUR