TAJSKA - MALEZIJA - SINGAPUR - INDONEZIJA (Bali)

odhod:
št. dni: 11
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: Relax Turizem d.d.

Cena vključuje:

 • letalske prevoze v ekonomskem razredu po programu z vključenimi letališkimi taksami in pristojbinami
 • prevoze z letališč do hotelov in nazaj
 • prevoze z klimatiziranimiavtobusi po programu
 • 4 x NOČITEV Z ZAJTRKOM v hotelu 3*/4* v Bangkoku
 • 1 x NOČITEV Z ZAJTRKOM v hotelu 3*/4* v Singapurju
 • 2 x NOČITEV Z ZAJTRKOM v hotelu 3*/4* na Baliju
 • oglede po programu v Bangkoku z vključeno vožnjo z ladjico po reki Chao Phraya
 • celodnevni izlet Damnoem Saduak-Kanchanaburi ("Most na reki Kwai")-Tempelj tigrov
 • izlet v Pattayo (vključeno jahanje slonov in kosilo)
 • ogled Singapurja po programu brez vstopnin in notranje oglede
 • spremljavo oziroma vodenje v slovenskem jeziku
 • organizacijo in izvedbo potovanja

OPOMBE: Čas za prijavo: 60 dni pred odhodom. V skladu s splošnimi pogoji si Relax pridržuje pravico do spremembe cene potovanja zaradi sprememb v menjalniškem tečaju ali sprememb v tarifah, prevoznikov kakor tudi pravico do spremembe dneva,časa in kraja odhoda na potovanje,če se spremeni letalski ali ladijski vozni red ali pa zaradi nepredvidene višje sile. Spremeni se lahko tudi smer potovanja,če se spremenijo bistveni pogoji potovanja (spremenjen vozni red,elementarne nesreče,nezanesljiv položaj na nekem območji ipd.). Pridržujemo si pravico do odpovedi potovanja v primeru premajhnega števila prijavljenih.

CENA: pri najmanj 10 potnikih: 3290,00€

Program Potovanja:

1.DAN: EVROPA-BANGKOK

Zbirališče potnikov na enem izmed evropskih letališč (Dunaj, Benetke, München itd.). Nočni let s postankom do Bangkoka.

2.DAN: BANGKOK

Pristanek na letališču v Bangkoku v dopoldanskih urah. Prevoz do hotela. Namestitev in krajši počitek za osvežitev. V popoldanskih urah ogled mesta. Vožnja do reke Chao Phraya. Vožnja s tipično ladjico po reki, ob kateri se odvija pestro življenje domačinov (prodajalci hrane in spominkov na čolnih, številne restavracije, prodajalne in tržnice ipd.) V nadaljevanju ogledi glavnih znamenitosti: Kraljeve palače z zlatimi templji in pagodami, Chakri Maha Prasad (eden najlepših primerov arhitekture z zlatimi pagodami), Wat Phra Kaeo (tempelj smaragdnega Bude), tempelj Wat Pho (najstarejši in največji tempelj v Bangkoku, z velikim ležečim Budo, kjer je tudi sedež najbolj znane šole tajske medicine in masaže itd.). Po ogledih večerja v enem izmed tajskih lokalov. V večernih urah možnost sprehoda po znameniti nočni tržnici Patpong s številnimi nočnimi lokali. Nočitev.

3.DAN: BANGKOK-PATTAYA

Po zajtrku vožnja do Pattaye. Pattaya je priljubljena tajska počitniška destinacija s številnimi hoteli in lepo urejenimi plažami,restavracijami, diskotekami, nočnimi lokali in prodajalnami. Namestitev v hotelu. V popoldanskih urah prosto za kopanje, sončenje, sprehode in nakupe.  Proti doplačilu možnost večerje v eni izmed številnih restavracij z odlično tajsko hrano. Nočitev.

4.DAN: PATTAYA

Po zajtrku prosto za kopanje, sončenje, sprehode in nakupe. Proti doplačilu izlet v notranjost Tajske z vključenim kosilom in jahanjem slonov. Nočitev.

5.DAN: PATTAYA-BANGKOK-KUALA LUMPUR

Po zajtrku prosto za kopanje, sončenje, sprehode in nakupe. V popoldanskih urah vožnja do letališča v Bangkoku. Polet do malezijskega glavnega mesta Kuala Lampur. Namestitev v hotelu v središču mesta.Večerja v tipični malezijski restavraciji. Po večerji sprehod po glavnem središču Kuala Lampur ("Zlati trikotnik") ter pogled na osvetljeno znamenito zgradbo Petronasova stolpa. Nočitev.

6.DAN: KUALA LUMPUR-SINGAPUR

Po zgodnjem zajtrku avtobusni ogled mestnih znamenitosti v starem in novem delu mesta: Kraljeva palača, mošeja, znamenita železniška postaja v mavrskem stilu, sprehod po Kitajski četrti ipd. Ob 13.uri odhod iz malezijske prestolnice. Vožnja po avtocesti proti jugu malezijskega polotoka s postankom med plantažami ananasa,manga in kokosovih palm. V večernih urah prestop malezijsko-singapurske meje. Po opravljenih carinskih formalnostih vožnja do enega najhitreje rastočih mest na svetu Singapurja. Država Singapur obsega glavni otok Singapur in 63 manjših otokov. Namestitev v hotelu. Nočitev.

7.DAN: SINGAPUR-BALI

Po zajtrku ogled Singapurja- "Levjega mesta":vožnja po cestah,kjer se vsako leto odvija dirka Formule 1,obisk starega dela mesta s kolonialnimi zgradbami, postanek ob reki Singapur pri spomeniku ustanovitelja mesta Siru Stamfordu Rafflesu. V nadaljevanju ogleda Kitajske četrti in predela Mala Indija, kjer poteka živahno trgovanje. Kosilo v eni izmed restavracij v Kitajski četrti. V popoldanskih urah postanek v enem izmed trgovskih centrov (mall) za nakupe. V večernih urah odhod na letališče. Polet do indonezijskega otoka Bali. Po opravljenih carinskih formalnostih na letališču Denpasar namestitev v najbolj znanem in živahnem predelu otoka Bali v Kuti. Nočitev.

8.DAN: BALI

Po zajtrku prosto za kopanje,sončenje,sprehode in nakupe. Možnost kosila ali večerje v eni izmed številnih restavracij. Cene izven penzionske ponudbe so na Baliju zelo ugodne. Nočitev.

9.DAN: BALI

Po zajtrku prosto za kopanje,sončenje,sprehode in nakupe. Proti doplačilu izlet v notranjost otoka z vključenim kosilom. Vrnitev v hotel. Nočitev.

10.DAN: BALI

Po zajtrku prosto za kopanje,sončenje,sprehode in nakupe. V večernih urah odhod na letališče v Denpasarju. Polet do enega izmed azijskih letališč.

11.DAN: AZIJA-EVROPA

Nočni let do letališča v Emiratih. Nadaljevanje poleta proti Evropi. Prihod v Evropo v popoldanskih urah.

 


 

Doplačila:
 • vstopni vizum v Indonezijo 25 USD/osebo (potniki uredijo sami na letališču v Denpasarju)
 • izhodna turistična taksa ob odhodu iz Indonezije 15 USD/osebo (plačilo pred odhodom na letališču v Denpasarju)
 • enoposteljna soba 160 EUR
 • napitnine (na mestu samem)
 • izlet z ladjo na otok (na mestu samem)
 • izlet v notranjost Balija cca. 60 EUR/osebo
 • prevoz iz Slovenije do letališča (eno izmed evropskih letališč) in nazaj.
 • napitnine (na mestu samem).
 • zdravstveno zavarovanje z asistenco.
 • zavarovanje odpovedi potovanja (5% vrednosti celotnega aranžmaja).
 • posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher).
Popusti:

/