KARIBI - FLORIDA, DOMINIKANSKA REPUBLIKA, JAMAJKA

odhod:
št. dni: 11
prevoz:
cena: že od 2890.00 €/osebo
organizator: Relax Turizem d.d.

Cena vključuje:

 • letalske prevoze po programu z vključenimi letalškimi pristojbinami in taksami
 • 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* (Miami Beach)
 • 3x all inclusivev hotelu 4*/5* (Punta Cana)
 • 3 x polpenzion v hotelu 3*/4* (Montego Bay)
 • izlet v narodni park Everglades na Floridi z vključeno vožnjo s posebnimi čolni na zračni pogon (airboat)
 • ogled predelov Little Havanna in Miami Downtown
 • celodnevni izlet na Jamajki (Montego Bay-Kingston -Ocho Rios-slapovi na reki Dunn) z vključenim kosilom (hrana "jerk")
 • spremljava oz. vodenje v slovenskem jeziku
 • organizacijo in izvedbo potovanja

CENA: 2.890 EUR (pri njmanj 10 potnikih)

 

OPOMBE: Čas za prijavo: 60 dni pred odhodom. V skladu s splošnimi pogoji si Relax pridržuje pravico do spremembe cene potovanja zaradi sprememb v menjalniškem tečaju ali sprememb v tarifah prevoznikov kakor tudi pravico do spremembe dneva,časa in kraja odhoda na potovanje,če se spremeni letalski ali ladijski vozni red ali pa zaradi nepredvidene višje sile. Spremeni se lahko tudi smer potovanja,če se spremenijo bistveni pogoji potovanja (spremenjen vozni red,elementarne nesreče,nezanesljiv položaj na nekem območji ipd.). Pridržujemo si pravico do odpovedi potovanja v primeru premajhnega števila prijavljenih.

Program Potovanja:

1.DAN: EVROPA-MIAMI

Zbirališče potnikov na enem izmed evropskih letališč (Dunaj, Benetke, München itd.). Let do Floride. Pristanek na letališču Miami International Airport (MIA) predvidoma v popoldanskih urah. Po opravljenih carinskih formalnostih (ESTA) prevoz do hotela. Namestitev v hotelu 3*- Miami Beach. V večernih urah sprehod po Ocean Drivu in predelu Art Deco District. Vrnitev v hotel. Nočitev.

2.DAN: MIAMI-EVERGLADES-MIAMI

Po zgodnjem zajtrku vožnja do narodnega parka Everglades. Obisk največje subtropske divjine v ZDA. V prostranih močvirjih so domovanja aligatorjev, kač, želv in več kot 300 vrst ptic. Vožnja med koreninami mangrov in po nepreglednih mokriščih s posebnimi čolni na zračni pogon (airboat), ki ne uničujejo naravnega okolja, hkrati pa so idealni za opazovanje življenja v močvirju, posebej aligatorjev. V popoldanskih urah vožnja do hotela s postankom v trgovskem centru. Vrnitev v hotel. Nočitev.

3.DAN: MIAMI: Downtown-Little Havana-Miami South Beach

Zajtrk. V dopoldanskih urah vožnja do predela Little Havana. Zaradi lege in bližine kubanskega otoka živi v Miamiju veliko priseljencev. Znotraj mesta Miami je zraslo mesto v malem-Little Havana,ki leži na osmi ulici (8th Street ali Calle Ocho) in je kulturno in administrativno središče kubanskih pribežnikov. Sprehod po Calle Ocho razkriva kubanski način življenja. Kubanci, ki so prišli v Ameriko polni upov v lepšo prihodnost, so prinesli s seboj cigare, odlično kavo in zvok kubanskega melosa. V popoldanskih urah sprehod med nebotičniki v predelu Miami Downtown. Vrnitev v hotel. Nočitev.  

4.DAN: MIAMI-PUNTA CANA

Po zajtrku prevoz na letališče Miami International Airport. Polet do otoka Hispaniolam, ki si ga delita Dominikanska republika in Haiti. Predviden pristanek na letališču v bližini Punte Cane v popoldanskih urah. Namestitev v hotelu 4*/5*. Storitev all inclusive. Nočitev.

5.DAN: PUNTA CANA

Po zajtrku prosto. Proti doplačilu možnost izleta v prestolnico Santo Domingo. Storitev all inclusive. Nočitev.

6.DAN: PUNTA CANA

Po zajtrku prosto. Storitev all inclusive. Nočitev.

7.DAN: PUNTA CANA-PANAMA-MONTEGO BAY

V zgodnjih jutranjih urah polet do Jamajke z vmesnim postankom. Po opravljenih vstopnih formalnostih prevoz do hotela. Namestitev v hotelu 3*/4*. Prosto. Nočitev.

8.DAN: MONTEGO BAY-KINGSTON-OCHO RIOS

Po zgodnjem zajtrku celodnevni izlet po otoku. Vožnja mimo plantaž sladkornega trsa in po panoramski cesti "Špansko mesto" (Spanish Town), poimenovano po slavnih ustanoviteljih, v smeri prestolnice Kingston. Prestolnica leži med Modrim hribovjem in luko Royal, kjer so nekoč bivali tudi pravi pirati s Karibov. Panoramska vožnja po mestu mimo guvernerjeve rezidence in številnih palač do angleške vile Devon. Ogled Charlesove utrdbe in muzeja Boba Marleya. V popoldanskih urah odhod iz Kingstona. Vožnja v smeri letoviškega kraja Ocho Rios. Postanek za kosilo (jamajška hrana "jerk") v tipični restavraciji. V nadaljevanju ogled slapov na reki Dunn, kjer je koktajle mešal Tom Cruise (film "Coctail"). Vrnitev v hotel v večernih urah. Nočitev.

9.DAN: MONTEGO BAY

Po zajtrku prosto. Storitev all inclusive. Nočitev.

10.DAN: MONTEGO BAY-MIAMI-EVROPA

Po zajtrku prevoz na letališče. Polet s postankom na Floridi (Miami International Airport) proti Evropi.

11.DAN: EVROPA

Nočni let do enega izmed bližnjih evropskih letališč (Dunaj, Benetke, München itd.).

Doplačila:
 • Enoposteljna soba 450 EUR/osebi.
 • ESTA (ZDA) približno 15 EUR/osebi.
 • Vstopni vizum za Jamajko približno cca. 105 EUR/osebi (na letališču v Montego Bayu).
 • Izstopna taksa (Dominikanska republika) približno 10 USD/osebi (na letališču v Punti Cani).
 • Izlet v Santa Domingo pribl. 85 USD/osebi.
 • Prevoz iz Slovenije do letališča (eno izmed evropskih letališč) in nazaj.
 • Napitnine (na mestu samem).
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco.
 • Zavarovanje odpovedi potovanja (5% vrednosti celotnega aranžmaja).
 • Posredovanje 18 EUR na prijavnico (voucher).
Popusti:

/