AMSTERDAM in okolica

Odhodi:
DatumCena

št. dni: 3
prevoz:
cena: že od €/osebo
organizator: TA Sajko d.o.o.

Cena vključuje:

  • 2 x nočitev z zajtrkom  v hotelu***  v sobah 1/2 TWC,
  • polet  z nizkocenovno družbo Transavia na relaciji Ljubljana-Amsterdam-Ljubljana,
  • 1 kos ročne prtljage do 10 kg,
  • vse letališke takse,
  • vse oglede in prevoze po programu,
  • slovensko vodenje in organizacijo.

CENA:

399 EUR pri najmanj 30 potnikih

435 EUR pri najmanj 20 potnikih

Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih. 

POMEMBNO: Če bo iz hotela možna povezava do centra Amsterdama z javnim prevozom, si pridržujemo pravico, da oglede prvega dne izvedemo (delno ali v celoti) s pomočjo javnega prevoza namesto z najetim avtobusom (vozovnice bodo vključene v ceno). Če bo hotel dlje iz mesta, bo organiziran avtobusni prevoz v skladu z navedbami v programu. 

Program Potovanja:

1. dan:

Zbor potnikov na letališču Ljubljana ob 7.00 zjutraj (z doplačilom možen organiziran transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja). Polet z nizkocenovno družbo Transavia v Amsterdam, pristanek ob 11.05. Vožnja v AMSTERDAM in ogledi v mestu: žel. postaja, Damrak, trg Dam, pivovarna Heineken, ogled brusilnice diamantov... Popoldan nekaj prostega za samostojne oglede in možnost obiska katerega izmed muzejev (Rijskmuzej, Van Gogh muzej, hiša Ane Frank...). Po želji vožnja z ladjico po kanalih. Večerni sprehod po znameniti "rdeči ulici". Poznejša namestitev v hotelu v mestu ali okolici. Nočitev.

2. dan:

Zajtrk. Prost dan v Amsterdamu za samostojne oglede ali celodnevni avtobusni izlet "nizozemskatura". Najprej do tulipanovih polj v KEUKENHOFU. Občudovanje razstanih polj tulipanov ter ostalega cvetja. Nato vožnja v DELF, obisk tovarne znanega sinjega porcelana (demonstracija izdelave in možnost nakupa). Postanek v HAAGU: panoramski ogled ter sprehod skozi center mimo parlamenta. Postanek pri mirovni palačiin krajši obisk bližnjega letoviškega mesteca SCHEVENINGEN. Vrnitev v hotel in nočitev (po želji tudi ponovna možnost večernega obiska Amsterdama).

3. dan:

Po zajtrku ogled muzejske vasice ZAANSE SCHAANS (tipična arhitektura, mlin na veter, coklarna). Transfer na letališče in ob 13.05 polet v Ljubljano, pristanek ob 14.50. Po želji organiziran transfer proti Mariboru. 

Doplačila:
  • Za sobo 1/1 = 60 EUR/osebo,
  • za celodnevni izlet "nizozemska tura" (vključena vstopnina za Keukenhof), min. 20 oseb = 65 EUR,
  • povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja na letališče Jožeta Pučnika  = 30 EUR,
  • za kos prtljage za oddajo (po ceniku prevoznika).

Na licu mesta: večerje = cca. 25 EUR, vožnja z ladjico po kanalih = cca. 15 EUR.

Popusti: